Dit moet je weten over het nieuwe seizoen van ‘Viva La Feta’

Films | Zon, zee, strand, het water komt ons al in de mond. Na een eerste editie vorig jaar ontvangen Jani en Otto-Jan dit jaar opnieuw een reeks gasten in hun vakantievilla op het Griekse eiland Sifnos. Op het programma staan onder meer: diepe gesprekken, avontuurlijke boottochten, fietstochten en heerlijk eten. Dit moet je weten over het nieuwe seizoen van ‘Viva La Feta’.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De oorsprong van ‘Viva La Feta’ ligt ergens in het midden van de oceaan. Toen Jani en Otto-Jan allebei deelnamen aan het programma ‘Over de oceaan’ spraken ze met elkaar af om samen een televisieprogramma te maken. Vorig jaar openden de twee voor het eerst de deuren van hun tijdelijke B&B in Griekenland. De BV’s die ze verwelkomden, werden telkens 48 uur in de watten gelegd door de gastheren. Vorig jaar kon televisiekijkend Vlaanderen genieten van grappige momenten en diepe gesprekken met  Bart De Wever, Marlène de Wouters, Bockie De Repper en Réginald Moreels

Tot op het moment de ferry veilig aanmeert in het pittoreske haventje van Sifnos, weten Jani en Otto-Jan niet wie ze de komende 48u in de watten gaan leggen. De twee presentatoren krijgen wel heel wat verschillende tips. Op basis daarvan doet het duo een welgemikte gok en trekken ze met een gepersonaliseerd spandoek naar de haven om hun vermoedelijke gast hartelijk te ontvangen, wat ook dit jaar weer heel wat gênante momenten oplevert.

De eerste gast op het Griekse eiland is de West-Vlaamse acteur Wim Willaert. De bekende acteur die we onder meer zagen in ‘Eigen Kweek’ zorgt zoals altijd voor een ferme portie humor en laat Griekenland kennismaken met de West-Vlaamse mentaliteit
Later dit seizoen komt onder meer ook minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden aan bod. Voorts verwelkomen Jani en Otto-Jan ook nog Niels Destadsbader, Bart Peeters en Kate Ryan. 

Minder voor de hand liggend is wellicht de komst van Mia Doornaert, Paul De Grande en  Brandon Wen. De 29-jarige Wen volgde zijn docent Walter Van Beirendonck is nu de nieuwe directeur van de Antwerpse Modeacademie. Mia Doornaert is dan weer meer gekend als expert en gast in televisieprogramma’s als De Afspraak. Doornaert is bovendien barones en bestuurder bij verschillende organisaties en bedrijven. Het grote publiek maakte kennis met Paul De Grande als de antiquair uit ‘Stukken van Mensen’. De flamboyante man verkoopt al jaar en dag kunst en verkocht vorig jaar zijn kasteel in Jabbeke. De Grande is een vat vol verhalen en anekdotes, en dat zullen Jani en Otto-Jan geweten hebben!

Bekijk de ‘Viva La Feta’ vanaf maandag 13 maart om 21u op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top