Onze favoriete optredens uit 'The Masked Singer'

Films |

Gisteren namen we afscheid van Soaperstar in ‘The Masked Singer’. Er blijven nu nog negen kandidaten over. Pickx selecteerde enkele opvallende optredens en probeert te achterhalen welke bv’s er achter de maskers schuilen. Opgelet, spoilers!

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Masked Singer verloor gisteren haar grootste diva. Na een straffe face-off tegen Mummie was het helaas de beurt aan Soaperstar om haar masker met het bekende zeeppompje af te zetten. Haar cover van ‘Happier Than Ever’ van Billie Eilish kon niet voldoende overtuigen. Achter het masker zat geen Julie Vermeire of Eline De Munck, maar wel Kat Kerkhofs. Een bijzonder grote verrassing voor speurders Kevin Janssens, Tine Embrechts en Andy Peelman. Maar voorál voor mystery speurder Nina Derwael, die Kat als danscompagnon wel erg goed kent. “Ik vond het leuk dat de speurders 0,0 keer mijn naam zeiden”, aldus Kat. “Iedereen was naar zangeressen aan het zoeken. Dan is het leuk om beloond te worden voor je harde werk.”Met Skiwi (Herman Verbruggen), Kolonel Mops (Marc Coucke), Groot Licht (Timmy Simons), Vlinder (Anouk Matton) en Soaperstar nu
out of the question, lijst Pickx enkele opvallende optredens van de overblijvers op.

Raaf: 'Skyfall'

Achter Raaf moet wel een professionele zangeres schuilen, dat kan bijna niet anders. Ze betoverde het publiek al met ‘Queen Of The Night’ en ‘In The Dark’, maar haar debuut in ‘The Masked Singer’ blijft het indrukwekkendst. Raaf verbaasde de jury en het publiek met een adembenemende versie van ‘Skyfall’ van Adele, een binnenkomer van jewelste!

Er wordt dan ook druk gespeculeerd wie Raaf kan zijn. Fans denken aan Angèle en Linda Mertens, al is zangeres Coely ook hoofdverdachte. Hoe dan ook hopen we dat ze nog niet meteen ontmaskerd wordt, dan kunnen we nog lang genieten van Raaf.

Leeuw: 'Take Me To Church'

Leeuw zorgt ook al enkele weken voor verbaasde blikken in het publiek. Het roofdier bewees al met zijn covers van ‘I Was Made For Loving You’ en ‘Late Night Talking’ dat hij moeiteloos de hoogste noten aan kan. Ook gisteren wist Leeuw met een fenomenale versie van ‘Take Me To Church’ van Hozier het publiek te bekoren.

Zingen kan hij, maar zit er ook echt een zanger achter het leeuwenpak? De Fans van ‘The Masked Singer’ denken aan Maksim Stojanac, Viktor Verhulst of Louis Talpe, of is het toch Peter Van de Veire?

Tovenaar: 'Spaceman'

Wat een binnenkomer! En wat een lef om als eerste nummer in ‘The Masked Singer’ ‘Spaceman’ van Eurovisiesong-kandidaat Sam Ryder te kiezen. Maar het risico werd beloond, Tovenaar zong de hoge noten foutloos en sloeg de jury en het publiek met verstomming. Tovenaar bevestigde zijn zangtalent later met ‘Grace Kelly’ van Mika, maar zijn eerste optreden blijft het indrukwekkendste!

Het lijdt geen twijfel dat Tovenaar een getalenteerde zanger is, maar welke dan? Er worden enkele grote namen uit de muziekindustrie verdacht, zoals Duncan Lawrence, Metejoor en Francisco Schuster. Het wordt afwachten of deze speculaties ook juist zijn.

Champignon: 'Livin' La Vida Loca'

Waar het Champignon misschien ontbreekt aan zangtalent, maakt hij goed met geweldig entertainment. Champignon staat ondertussen garant voor zijn sfeervolle nummerkeuze en meeslepende shows. Of het nu met ‘I Wanna Know What Love Is’ of ‘Iko Iko’ is, het is keer op keer genieten van de schattige schimmel. En dat was des te meer het geval tijdens zijn laatste optreden, met zijn cover van Ricky Martin maakte hij de hele zaal loco.

Wie er achter het schattige pak schuilt, blijft een groot mysterie. Sommigen denken aan Kamal Kharmach of Riadh Bahri, al zou het ook wel eens Chris Van Espen of Sander Gillis kunnen zijn. We kijken alvast enorm uit naar zijn volgende spektakelstuk! 

Ook benieuwd wie er achter de maskers zit? Bekijk ‘The Masked Singer’ vrijdag om 20u35 op VTM en bekijk Behind The Mask’ met Kat Kerkhofs op woensdag 8 maart om 20u35 op VTM

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top