Nieuw in je Proximus VOD-catalogus

Films | Zet je schrap voor een heleboel nieuwe films deze maand! Van een nieuwe Magic Mike tot een Belgische filmtopper. Ontdek de nieuwste must sees hier!

Door MF

Deel dit nieuws

De Gelaarsde Kat: De laatste wens

De gelaarsde kat zit intussen aan zijn negende leven. Tijdens zijn epische avonturen zijn de acht andere helaas opgebruikt. Nu gaat hij op een gevaarlijke zoektocht om zijn andere levens te herstellen. Ondertussen gaat de Big Bad Wolf achter hem aan. Kan hij zijn levens terugkrijgen of verliest hij zijn laatste in de strijd? Deze animatiefilm kreeg 52 awardnominaties , bijvoorbeeld voor ' Outstanding Effects Simulations in an Animated Feature '. 

‘De Gelaarsde Kat: De laatste wens’ is vanaf 8 maart beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

I Wanna Dance with Somebody

Geniet van de prachtige muziek van Whitney Houston in de film over haar leven. Het is een vreugdevolle, emotionele en hartverscheurende viering van het leven. Hoe is haar succes ontstaan en hoe beïnvloedde dat haar leven? Je komt het allemaal te weten in ‘I Wanna Dance with Somebody’.

‘I Wanna Dance with Somebody’ is vanaf 6 maart beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Black Panther 2: Wakanda Forever

Deze prachtige film van The Marvel Cinematic Universe is een ode aan de overleden Chadwick Boseman. Na de dood van King T’Challa strijden Koningin Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en de Dora Milaje om Wakanda te  beschermen . Terwijl de inwoners het volgende hoofdstuk proberen te omarmen, banen de helden zich een weg door de natie. 'Wakanda Forever' kreeg zo'n 156 awardnominaties en sleepte er 25 in de wacht. Waaronder een Golden Globe en AAFCA Awards.

‘Black Panther 2: Wakanda Forever’ is vanaf 17 maart beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Magic Mike’s Last Dance

It’s getting hot in here … Want Magic Mike is weer helemaal terug! Deze keer met zijn laatste dans, of niet? Nadat zijn zakelijke deal verkeerd liep, gaat hij terug het podium op om geld te verdienen. Mike leert een rijke socialite kennen, die hem meeneemt naar Londen voor een aanbod dat hij niet kan weigeren ...

‘Magic Mike’s Last Dance’ is vanaf 27 maart beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

M3gan

Gemma wordt onverwachts de verzorgster van haar 8-jarige nichtje, Cady. Maar Gemma is daar helemaal nog niet klaar voor. Ze staat onder hoge druk en beslist uiteindelijk om het M3gan-prototype aan Cady te koppelen. Zo zouden alle problemen opgelost zijn. Maar het zou geen horrorfilm zijn, mochten daar geen gruwelijke gevolgen uit voortvloeien …

‘M3gan’ is vanaf 29 maart beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

De acht bergen

Pietro en Bruno sluiten op hun elfde vriendschap met een wonderlijk maar vergeten stukje Alpen. Bruno is weg van de bergen, en besluit om daar te blijven. Intussen gaat Pietro de wereld ontdekken. Het is een tocht door het leven, dwars doorheen de prachtige natuur van de Italiaanse Alpen . Ook deze animatiefilm heeft heel wat awardnominaties mogen verzilveren.

‘De acht bergen’ is vanaf 30 maart beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Ontdek al je favoriete films en series in de Proximus VOD-catalogus hier!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top