Wat je in maart gezien moet hebben op Disney+

Series | De catalogus van streamingdienst Disney+ wordt in maart naar goede gewoonte aangevuld met enkele titels die zeker een plekje op je watchlist verdienen. Dit zijn onze kijktips van de maand op Disney+.

Door Proximus

Deel dit nieuws

The Mandalorian – seizoen 3

Na de val van het Keizerrijk, baant een eenzame Mandalorian zich een weg door het wetteloze sterrenstelsel met zijn vondeling Grogu.

Ontdek het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ op Disney+ vanaf 1 maart.

Abbott Elementary

Een komedie die zich afspeelt op de werkvloer van een openbare school in Philadelphia. We volgen een groep gedreven leerkrachten en een toondove directeur. Ondanks de tegenslagen zijn ze vastbesloten om hun leerlingen te helpen slagen in het leven. Deze hardwerkende ambtenaren houden van hun werk, ook al zijn ze in de minderheid en zijn ze niet blij met de visie van de districtsleiding over het onderwijzen van kinderen.

Ontdek ‘Abbott Elementary’ op Disney+ vanaf 1 maart.

The Banshees of Inisherin

Een excentrieke film van Searchlight Pictures en schrijver/regisseur Martin McDonagh, met in de hoofdrollen Colin Farrell en Brendan Gleeson. Pádraic en Colm zijn buren en vrienden voor het leven, als ze zich plotseling in een impasse bevinden met ernstige gevolgen voor beiden. Colm geeft aan dat hij niet wil dat Pádraic nog met hem praat en dat hij een vinger zal afhakken voor elke keer dat dit verzoek wordt geschonden. Maar ondanks Colms belachelijke, eenzijdige verklaring, is Pádraic vastbesloten om hun relatie te redden. ‘The Banshees of Inisherin’ speelt zich af rond de Ierse burgeroorlog in de jaren 1920 en bevat een getalenteerde cast, uniek verhaal en prachtige cinematografie.

Ontdek ‘The Banshees of Inisherin’ op Disney+ vanaf 15 maart. Disney+ is beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top