‘Bestemming X’: tien onbekende Vlamingen trekken op avontuur

Films |

‘Waar ben jij op 20/02?’ Heb jij die boodschap de laatste tijd ook her en der zien verschijnen op televisie? Het mysterie errond was groot, maar nu licht VTM toch een tipje van de sluier op. Het gaat over ‘Bestemming X’ een gloednieuw programma waarin tien onbekende Vlamingen op avontuur worden gestuurd door Europa. Pickx vertelt je er meer over.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na alle programma’s waarin de liefde gezocht of gevierd wordt, was het voor VTM tijd om nog eens iets avontuurlijkers in de mix te gooien. Niet in de vorm van ‘The Masked Singer’, al kan dat ook wel tellen, maar wel met ‘Bestemming X’. Het concept achter dit gloednieuwe programma werd wekenlang geheim gehouden. Het enige wat we te horen kregen was ‘Waar ben jij op 20/02?’. Wat blijkt nu: wij zullen voor de televisie zitten.

In ‘Bestemming X’ trekken tien onbekende Vlamingen op een spectaculaire en avontuurlijke roadtrip doorheen Europa. Hun compagnon de route? Een gigantische, geblindeerde zwarte bus. Ze reizen als groep, maar hebben slechts één individueel doel: te allen tijde inschatten waar ze zich juist bevinden. De kandidaat die alle eliminaties weet te overleven en in de finale ‘Bestemming X’ als eerste vindt, wint het spel en gaat naar huis met een grote geldprijs.

Extreme games en adrenaline

Maar natuurlijk gaan ze niet alleen rustig rondreizen in een busje, dat zou geen goede televisie opleveren! Tijdens de trip worden de kandidaten uitgedaagd met de meest extreme en avontuurlijke games boordevol adrenaline.

In de lucht, op het spoor of in het water: de kandidaten moeten zich ontpoppen tot pure waaghalzen vol durf, al spelen ze best ook tactisch en strategisch. Wie de games wint, krijgt tips om dichter bij de juiste locatie te komen. En dat is van groot belang om zo lang mogelijk aan boord van de bus te blijven en uiteindelijk bestemming X te raden!

Bekijk ‘Bestemming X’ vanaf 20 februari elke maandag om 20u35 bij VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top