'Boer zkt Vrouw': vier incognito boeren en één boerin

Films | Als Dina Tersago haar rubberlaarzen aantrekt, weten we allemaal hoe laat het is. Ook dit seizoen gaat ze in 'Boer zkt Vrouw' weer op zoek naar de perfecte partner voor vijf landbouwers. Alleen werden hun gezichten niet bekendgemaakt voor de inschrijvingen: spannend!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Al veertien seizoenen lang trekt Dina Tersago ons land, en soms zelfs de hele wereld, rond om boeren en boerinnen aan de liefde van hun leven te helpen. Ook in seizoen vijftien is dat niet anders, al is er deze keer wel een kleine kwinkslag in het format. De boeren en boerin van dit jaar hebben zichzelf dan wel voorgesteld voor de potentiële briefschrijvers, maar hun gezicht is tot nu toe geheim. Een vleugje 'Blind Getrouwd' in 'Boer zkt Vrouw', als we het zo horen!

De identiteit van de vijf deelnemers bleef tot nu toe goed bewaard, maar niet meer voor lang: op 19 februari worden Raphaël (26), Cathy (37) en Stef (28) voorgesteld aan zowel hun dates als de kijker thuis. In aflevering twee op 26 februari is het de beurt aan Kevin (28) en Jef (33).

Extra drama

Dat is echter niet wat dit vijftiende seizoen onderscheidt van de anderen. Volgens Dina kent de zoektocht naar ware liefde dit jaar een grillig verloop. Keuzemomenten die niet verlopen zoals gepland, beslissingen waarop wordt teruggekomen, een gespannen sfeer op (minstens) één van de boerderijen: het nieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw' wordt er één met heftige emoties.

“Ze hebben mijn hart gebroken. Ze hàdden het nog niet eens en toch hebben ze het in stukken uit mekaar geslagen”, klinkt het bij één van de boeren. Dat belooft!

Bekijk ‘Boer zkt Vrouw’ elke zondag vanaf 19 februari om 19u55 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top