Dankzij deze films vergeet je je winterdip

Films | De winterblues is soms moeilijk te overwinnen. Maar gelukkig bestaan er films die je er weer bovenop willen helpen. Pickx zet er een paar op een rij die je vast zullen doen glimlachen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Intouchables

Deze Franse film vertelt verhaal van een rijke aristocraat met een handicap, Philippe, en zijn huishoudhulp, Driss. Wanneer Driss (Omar Sy) wordt vrijgelaten uit de gevangenis, moet hij aan het arbeidsbureau bewijzen dat hij op zoek is naar een baan. Hij gaat naar de sollicitatiegesprekken die Philippe (François Cluzet) organiseert. De jongeman wordt vervolgens ingehuurd om hem te helpen. De twee kunnen het op het eerste gezicht niet goed met elkaar vinden omwille van hun verschillen, maar uiteindelijk groeit hun band uit tot een hechte vriendschap. In Frankrijk is 'Intouchables' de derde meest bekeken film na 'Titanic' en 'Bienvenu Chez les Ch'tis'.

The Secret Life of Walter Mitty

Walter Mitty is een eenvoudige werknemer die zich opgesloten voelt in de dagelijkse sleur van zijn leven. Hij is bang voor zijn baas en wordt uitgelachen door zijn collega's, dus zoekt hij zijn toevlucht in dagdromen. Walter verzint elke dag gekke avonturen waarin hij de denkbeeldige held is, tot een incident op het werk hem dwingt om ook een echte held te worden. Hij gaat op zoek naar een fotograaf, van Groenland naar Afghanistan, via IJsland. Hij moet zichzelf, zijn collega's en de vrouw van zijn dromen bewijzen dat ook hij grootse dingen kan bereiken. Deze film geeft je zin geeft om je koffers te pakken en je dromen te volgen.

Ontdek 'The Secret Life of Walter Mitty' op Disney+ via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx

Yes Man

Als je je leven eentonig vindt, kan je altijd eens de techniek van 'Yes Man' gebruiken. Carl Allen (Jim Carrey) is een bankbediende die extreem teruggetrokken is. Hij zondert zich af, weigert uitnodigingen en uitstapjes, ontmoet geen nieuwe mensen en zit vast in een ongelukkige dagelijkse routine. Het is een zeer triest beeld, totdat hij toevallig een conferentie over 'ja zeggen' volgt. Hij zou alles moeten accepteren om de controle over zijn leven terug te krijgen. Hij besluit de sprong te wagen en nu overal 'ja' tegen te zeggen. Dit gekke idee leidt hem door vele avonturen, maar bovenal zal het zijn leven voorgoed veranderen.

Ontdek ‘Yes Man’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Her

In deze atypische romance blinkt Joaquin Phoenix uit als een introverte Theodore Twombly die erg gekwetst is door zijn scheiding. Theodore raakt gefascineerd door een nieuw computerbesturingssysteem. Hij start het programma en ontmoet 'Samantha' (Scarlett Johansson), wiens heldere stem een gevoelige, speelse persoonlijkheid verraadt. Hoewel ze aanvankelijk 'vrienden' zijn, verdiept de relatie zich al snel in liefde. 'Her' is een onverwachte romantische komedie die je hart verwarmt. 

'Her' is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Lost in Translation

Heb je altijd al Tokyo willen bezoeken? Het is moeilijk te geloven, maar toch lukt sommige mensen om zich te vervelen in een luxe hotel in de Japanse hoofdstad. Dat is het geval voor Bob Harris, de Amerikaanse acteur die naar Japan reist om een whiskymerk te promoten. Tijdens een slapeloze nacht ontmoet hij Charlotte, die op reis is met haar man, een fotograaf, en ook twijfelt over de weg die haar leven is ingeslagen. De twee reizigers raken bevriend en trekken erop uit. Een even grappige als ontroerende cultuurshock!

'Lost in Translation' is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Everything Everywhere All at Once

In 'Everything Everywhere All at Once' verkeert Evelyns (Michelle Yeoh) wasserette in grote problemen, haar huwelijk loopt op de klippen en ook de relatie met haar vader en dochter gaat niet goed. Alsof dat nog niet genoeg is, staat ze in het vizier van de belastingdienst. Na een verhitte aanvaring met agent Deirdre (Jamie Lee Curtis) opent Evelyn een scheur naar het multiversum. Zal ze de sprong wagen?

'Everything Everywhere All at Once' is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top