Kruip deze week de zetel in met deze tv-tips

Films | Deze week vieren we Valentijn en als jij even met je geliefde, of alleen met een zak chips, in de zetel wil kruipen, zijn kijktips altijd welkom. Dit is wat je de komende dagen kan kijken!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: 'Een Echte Job'

In 'Een Echte Job' doen vijf bv's afstand van de spotlights om een wit uniform aan te trekken en stage te lopen in het ziekenhuis. Dit seizoen zijn het An Lemmens, Dominique Persoone, Julie Vermeire, Andy Peelman en Sarah Mouhamou die een tijdelijke carrièreswitch maken.

Tijdens deze aflevering breekt de laatste stagedag aan voor de vijf bekende stagiairs. Op die laatste dag wordt voor Julie pijnlijk duidelijk dat vreugde en verdriet soms dicht bij elkaar liggen in het ziekenhuis. Op de afdeling Geriatrie is zeer onverwacht één van haar patiënten overleden. Een gebeurtenis die Julie stevig bij de keel grijpt. Gelukkig vindt ze steun bij haar collega's.

Bekijk ‘Een Echte Job’ op maandag 13 februari om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Dinsdag: 'Verliefd, verloofd, getrouwd'

Wat is er beter om te kijken op Valentijnsdag dan een programma dat helemaal draait om de liefde? In 'Verliefd, verloofd, getrouwd' trekt Ruth Beeckmans naar een prachtige bestemming met een verliefd koppel. Alleen weet maar een van hen twee dat Ruth aanwezig is. Een romantisch weekendje weg om 'hotels te beoordelen' krijgt een verrassende twist wanneer de ene helft van een koppel zijn of haar partner totaal onverwachts ten huwelijk vraagt. Dan duikt Ruth Beekmans op om te vertellen dat de trouw eigenlijk al volledig gepland is en een dag later plaatsvindt. Romantiek ten top!

Bekijk ‘Verliefd, verloofd, getrouwd’ op dinsdag 14 februari om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Woensdag: 'Tussen oorlog en leven'

Twee gasten meenemen die nooit eerder in oorlogsgebied waren: dat is zelfs voor Rudi Vranckx spannend. Hoe zouden zij zich gedragen? Zal al zijn ervaring voldoende zijn om hen te begeleiden en op te vangen waar nodig? Samen met Maksim Stojanac en Meryem El Mandoudi trekt hij naar Oekraïne.

Het wordt voor Maksim een heel persoonlijke reis. Zijn hele familie woont in Oekraïne en hij volgt het nieuws op de voet. Rudi neemt zijn gasten mee naar de totaal vernielde luchthaven van Hostomel, vlakbij Kiev. Van hieruit startte Rusland het offensief, bijna een jaar geleden. Samen volgen ze het spoor van vernieling richting de voorsteden van de hoofdstad. De littekens van de oorlog zijn vers en de verhalen van de achterblijvers beklijvend. Het verzet en de vechtlust van Oekraïners verbaast niet alleen onze gasten, maar de hele wereld.

Bekijk ‘Tussen oorlog en leven’ op woensdag 15 februari om 20u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Donderdag: 'Magic Mike XXL'

Het is drie jaar geleden dat Mike Lane (Channing Tatum) stopte met strippen, maar de voormalige danser mist de opwinding en het gevoel van op het podium staan. Maar bovenal mist hij de beste vrienden die hij ooit had, de crew die bekend staat als de Kings of Tampa. De kans om het allemaal nog eens te beleven doet zich voor wanneer de jongens hem opzoeken als ze naar Myrtle Beach reizen voor een stripperconventie. Mike kan de kans niet weerstaan om mee te doen en zich weer in het strippen te gooien. 

Bekijk ‘Magic Mike XXL’ op donderdag 16 februari om 20u55 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Vrijdag: 'The Masked Singer'

Hét programma dat iedereen in de ban houdt is al aan de derde aflevering van het derde seizoen toe. Ondertussen werden Skiwi en Kolonel Mops al ontmaskerd als Herman Verbruggen en Marc Coucke, maar wie zit er verscholen onder de andere pakken? 

Welke Masked Singer verliest vrijdag haar of zijn anonimiteit en wie mag door naar de volgende show? Speurders Tine Embrechts, Julie Van den Steen, Bart Cannaerts, Andy Peelman en Kevin Janssens doen hun best om uit te vissen wie achter de maskers schuilgaat.

Bekijk ‘The Masked Singer’ op vrijdag 17 februari om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top