Vier ‘Galentine’s Day’ met deze films!

Films | Wat is een betere manier om Valentijnsdag tegen te gaan dan films kijken met vrienden? Van romantische komedies over girls empowerment tot roadtrips: het wordt gezellig maandag 13 februari! Pickx deelt zijn selectie van must-see films voor deze Galentine's Day.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bad Moms

Op het eerste gezicht lijkt Amy een perfect leven te leiden: een liefhebbende echtgenoot, een mooi huis, getalenteerde kinderen en een succesvolle carrière. Helaas is dat niet echt het geval. Door te veel te willen doen, is ze overwerkt, uitgeput en op de rand van een depressie. De enige keer dat ze kan ademen is wanneer ze haar twee vriendinnen Kiki en Carla ontmoet, die ook moeder zijn. Samen ontsnappen ze aan hun dagelijkse verantwoordelijkheden. De voorzitster van de oudervereniging maakt hen het leven onmogelijk en legt met haar bende perfecte moeders stressvolle regels op. De drie vrienden besluiten in actie te komen en de confrontatie met hun vijand aan te gaan.

‘Bad Moms’ is beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

Someone Great

Terwijl Jenny herstelt van een rommelige relatiebreuk, besluit ze het avontuur op te zoeken in New York met haar twee beste vriendinnen, Erin en Blair. Haar volgende doel is het vinden van haar droombaan bij een muziektijdschrift in San Francisco. De cast van deze komedie bestaat uit Gina Rodriguez, Lakeith Stanfield en DeWanda Wise.

Ontdek ‘Someone Great’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Girls Trip

Ryan Pierce is een succesvol auteur. Omdat ze haar carrière op de eerste plaats heeft gezet, heeft ze haar drie beste vriendinnen uit het oog verloren. Dus maakt ze gebruik van een festival om hen terug uit te nodigen. Maar ondanks de afstand en de tijd die over hun band zijn gegaan, zijn sommige gevoelens van wrok nog niet verwerkt... Uiteindelijk komen de vriendinnen toch terug samen en is hun band sterker dan ooit. Dat moet natuurlijk gevierd worden met wild feesten, luide muziek en het occasionele drankje...

'Girls Trip' speelt zich af tijdens het Essence muziekfestival en is opgenomen in het hart van het zwarte Amerikaanse muziekfestival. Het is de eerste film die geschreven is door een Afro-Amerikaanse vrouw die de kaap van de 100 miljoen overschreden heeft in de Amerikaanse box office.

Bridesmaids

Annie (Kristen Wiig) is een single vrouw wiens leven een puinhoop is, maar wanneer ze hoort dat haar levenslange beste vriendin, Lillian (Maya Rudolph), verloofd is, heeft ze geen andere keuze dan op te draven als getuige. Annie, die zo goed als blut is, baant zich desondanks een weg door de vreemde en dure rituelen die horen bij haar baan als bruidsmeisje. Vastbesloten om alles perfect te maken, leidt ze Lillian en de andere bruidsmeisjes over de wilde weg naar de bruiloft.

'Bridesmaids' is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Hidden Figures

'Hidden Figures' vertelt het verhaal van Katherine Johnson, Mary Jackson en Dorothy Vaughan. Deze drie zwarte vrouwen waren betrokken bij het geweldige werk van NASA. Voordat ze op het scherm werden gebracht, kreeg hun verhaal een ereplaats in een boek van Margot Lee Shetterly. Deze wiskundige wonderkinderen verdwenen naar de achtergrond omwille van hun huidskleur en geslacht, en daar wil 'Hidden Figures' verandering in brengen.  

De film is een gelegenheid om te kijken naar de plaats van vrouwen in de wetenschap, maar ook naar de segregatie in de Verenigde Staten. En dit allemaal tegen de achtergrond van de Amerikaanse ruimteverovering. De drie vrouwen hebben veel gemeen, te beginnen met de strijd voor hun rechten en voor de vertegenwoordiging van mensen van kleur en vrouwen in de wetenschappelijke gemeenschap.

The Hangover

En laten we tot slot de beroemde film 'The Hangover' niet vergeten, waarin vier vrienden naar Las Vegas gaan voor een vrijgezellenfeest. Het weekend neemt een vreemde wending als een van de vrienden plots verdwijnt tijdens een groot feest. Wat het nog erger maakt, is het feit dat hij de bruidegom is van het gezelschap. Drie van zijn vrienden gaan naar hem op zoek en proberen zich alle slechte beslissingen van de vorige dag te herinneren om hem te vinden en op tijd terug te brengen voor zijn bruiloft in Los Angeles.

Ontdek ‘The Hangover’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top