'You': het vierde seizoen waarin Joe zelf in de gaten gehouden wordt

Films | We hebben er lang op moeten wachten, maar vandaag is het eindelijk zover: het eerste deel van het vierde seizoen van 'You' is te zien op Netflix. Pickx vertelt je wat je kan verwachten van deze gloednieuwe afleveringen, waarin de rollen omgekeerd lijken. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Opgepast: spoilers!

Al drie seizoenen lang mogen we in het hoofd kijken van een van de meest innemende stalkers van het kleine scherm: Joe Goldberg. De obsessieve man heeft al best wat moorden op zijn kerfstok, maar vindt altijd wel weer een nieuwe vrouw waar hij voor valt en die dan onvermijdelijk hetzelfde lot te wachten staat.

Op het einde van seizoen kon je zien hoe het personage van Penn Badgley een einde maakte aan zijn huwelijk met Love, gespeeld door Victoria Pedretti, door ook haar een kopje kleiner te maken. Nu niets hem nog aan de Verenigde Staten bindt, slaat de stalker zijn vleugels uit naar Europa. In seizoen vier ontmoeten we Joe, die zich ondertussen de identiteit van universitaire professor Jonathan Moore aangemeten heeft, opnieuw in Londen. Daar hoort hij nu tot de sociale elite, maar is hij vooral om zijn gloednieuwe doelwit Marienne op de hielen te zitten. Alleen loopt dat niet als verwacht... 

Rollen omgedraaid

In dit vierde seizoen is hij namelijk niet de enige moordenaar en door die verrassing worden de rollen plots omgedraaid. Zal Joe deze keer in de gaten gehouden worden? De trailer voorspelt alleszins dat het nieuwe deel van de successerie compleet anders wordt dan wat we al gezien hebben, maar daarom natuurlijk niet minder goed. Om de spanning er nog meer in te houden heeft de streaminggigant ook besloten om het seizoen in twee delen uit te brengen. Het eerste deel kan je nu al bingen, maar op het vervolg is het nog een maandje wachten tot 9 maart.

Victoria Pedretti zien we jammer genoeg niet meer terug, maar Penn Badgley en Tati Gabrielle hernemen wel hun rollen als Joe en Marienne. Voor de rest vullen een paar gloednieuwe gezichten de cast aan, waaronder Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Niccy Lin, Aidan Cheng, Brad Alexander, Ozioma Whenu en Eve Austin.

Ontdek het eerste deel van ‘You’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top