De beste films van Steven Spielberg staan in de Proximus VOD-catalogus

Films | Steven Spielberg is wellicht de meest bekende regisseur uit Hollywood. Dat is geen toeval, aangezien hij tal van kaskrakers wist te maken. Pickx zet Spielberg van 2 februari tot 1 maart in de bloemetjes met een speciale collecties in de VOD-catalogus.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Schindler's List

Oskar Schindler, een Duitse industrieel en lid van de nazipartij, slaagt erin de honderden Joodse arbeiders die in zijn potten- en pannenfabriek in Krakau werken te redden van de Holocaust. Hij weet ongeveer 800 mannen en 300 vrouwen hun leven te redden, door ze aan het werk te zetten in zijn fabriek. Daardoor moesten zij niet naar het concentratiekamp in Auschwitz-Birkenau afzakken.

'Schindler’s List’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

E.T. the Extra-Terrestrial

Wanneer een ufo in Los Angeles landt voor een verkenningsmissie, geraakt een van de aliens niet op tijd terug bij het schip. Het wezen zoekt zijn toevlucht in een huis en wordt er ontdekt door Elliot. Hij verbergt hem en gaandeweg worden ze vrienden en krijgt het wezen de naam E.T.. Maar de alien kan niet al te lang op aarde blijven…

'E.T. the Extra-Terrestrial' is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

Jurassic Park

Na jaren van onderzoek slaagt miljardair John Hammond erin dinosaurussen te klonen. Hammond bouwt daarop een dierenpark met dino's op een eiland voor de kust van Costa Rica. Voor de inhuldiging van het park nodigt hij een groep wetenschappers uit om het te inspecteren. Aanvankelijk gaat alles goed, maar gaandeweg loopt alles mis. '

'Jurassic Park' is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

West Side Story

Halverwege de jaren vijftig trekt Maria de aandacht van Tony, een charmante Ierse Amerikaan, midden in de Upper West Side in New York. De families zijn niet te spreken over hun ontmoeting en de twee vormen zelfs een koppel. Daardoor wordt de rivaliteit tussen hun respectievelijke bendes nog een stuk gewelddadiger. De film is gebaseerd op de musical uit 1957.

'West Side Story' is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

Catch Me If You Can

In dit waargebeurde verhaal volgen we het leven van Frank Abagnale Jr. (Leonardo DiCaprio) die besluit zich voor te doen als copiloot om gemakkelijker valse cheques te kunnen incasseren. Als de FBI hem vindt, gaat Abagnale met pensioen om arts en advocaat te worden. Zal hij uit de klauwen van de FBI kunnen blijven of weten ze hem toch te vinden?

'Catch Me If You Can' is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

Saving Private Ryan

Terwijl de geallieerde troepen landen op Omaha Beach, moet kapitein Miller (Tom Hanks) zijn team achter de vijandelijke linies leiden op een bijzonder gevaarlijke missie. Ze moeten soldaat James Ryan vinden en veilig terugbrengen, aangezien zijn drie broers in drie dagen tijd stierven in de strijd. Terwijl de ploeg door vijandelijk gebied oprukt, stellen ze zich veel vragen. Moeten ze het leven van acht mannen riskeren om er één te redden? 

'Saving Private Ryan’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

Jaws

Deze film vertelt het verhaal van een mensetende grote witte haai, die aast op zwemmers in een badplaats aan de oostkust van de Verenigde Staten. De lokale politiechef gaat met hulp van een zeebioloog en een 'haaienjager' op jacht naar het dier.

'Jaws' is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top