Nieuw in je Proximus VOD-catalogus

Films | Haal je favoriete snacks uit de kast! Want er zitten weer een heleboel nieuwe films en series in je Proximus VOD-catalogus. Bereid je dus voor op een maand lang bingewatchen. Ready, set, play!

Door MF

Deel dit nieuws

Triangle of Sadness

Ga mee op een hilarische luxecruise met Carl en Yaya! In ‘Triangle of Sadness’ wordt het koppel uitgenodigd voor een Instagramwaardige luxecruise. De meest spraakmakende gasten zijn aanwezig: van wapenhandelaars tot oligarchen. De relatie tussen macht en schoonheid ligt er vingerdik op. Maar tijdens een zevengangendiner loopt het mis . Er is storm op komst en heel wat passagiers worden zeeziek . De prachtige Instagramcruise wordt zo een catastrofe. Uiteindelijk eindigen de passagiers op een onbewoond eiland. En dan blijkt dat de enige die hen kan redden, de huishoudster is... 
 
‘Triangle of Sadness’ is vanaf 1 februari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Rebel

In de nieuwste film van Adil & Bilal wil Kamal zijn leven verbeteren. Na de dood van zijn vader besluit Kamal om oorlogsslachtoffers te helpen in Syrië. Maar dat loopt niet volgens plan. Bij zijn aankomst wordt hij gedwongen om zich bij een gelovige militie aan te sluiten. Hierdoor komt hij vast te zitten in Raqqa. Zijn jongere broer is nog steeds in Brussel. Hij wordt een gemakkelijke prooi en een chantagemiddel voor de rekruteerders. Ze beloven namelijk om hem later te herenigen met zijn grote broer. Intussen vecht hun moeder voor haar jongste zoon, want hij is alles wat ze nu nog heeft … 

‘Rebel’ is vanaf 2 februari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Strange World

Maak kennis met de legendarische familie ontdekkingsrezigers in Disney’s ‘Strange World’. De Clades willen een onbekend en verraderlijk land verkennen met hun bont gezelschap: een ondeugende blob, een hond met 3 poten en heel wat uitgehongerde wezens. Terwijl ze een vreemde, maar wonderbaarlijke wereld ontdekken, overwinnen ze hun onderlinge verschillen. In de film horen we de stemmen van heel wat bekende acteurs, zoals Gene Thomas, Yemi Oduwale, Peter Van De Velde en Lotte De Clerck.

‘Strange World’ is vanaf 6 februari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. 

She Said

In ‘She Said’ onderzoeken twee journalisten van The New York Times de verhalen rond het wangedrag van Harvey Weinstein. Zo ontdekken ze heel wat schrijnende verhalen rond het misbruik in Hollywood, maar niemand wil  on the record.  Iedereen is bang voor de gevolgen. Zodra ze toch gaan spreken, ontketenen ze de hele #MeToo-beweging. De film toont de moed van slachtoffers en getuigen om toch met hun verhaal naar buiten te komen en zo de serieverkrachter eindelijk te stoppen.

‘She Said’ is vanaf 15 februari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Black Adam

Na 5000 jaar vast te zitten in zijn graf, ontwaakt Black Adam, de meest meedogenloze beschermer ooit. Met zijn Egyptische krachten wil hij opnieuw gerechtigheid in de wereld krijgen. Nu hij in de 21ste eeuw wakker wordt, neemt hij het op tegen Wonder Woman, Superman, Hawkman en andere helden van DC. Black Adam (gespeeld door Dwayne ‘The Rock’ Johnson) gaat de strijd aan met gerechtigheid, maar wie wint? 

‘Black Adam’ is vanaf 22 februari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

The Menu

De verliefde Margot (Anya Taylor-Joy) en Tyler (Nicholas Hoult) reizen helemaal naar een kusteiland om te dineren in een exclusief en wereldwijd geprezen restaurant. De chef maakt er een heerlijk degustatiemenu voor geselecteerde gasten. Er zijn heel wat bekende koppels van de partij en er worden heel  onverwachte gerechten  geserveerd. Het belooft een spannende avond te worden, met gewelddadige gebeurtenissen. Het wordt steeds duidelijker dat het menu zal eindigen met een schokkende finale . Smakelijk!  

‘The Menu’ is vanaf 24 februari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. 

Ontdek al je favoriete films en series hier!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top