‘Dog Gone’: deze Netflix-film brengt je aan het wenen

Films | Sinds vrijdag 13 januari prijkt er met ‘Dog Gone’ weer een prachtige tranentrekkende film op Netflix. We zien in deze film hoe een gezin alles in het werk stelt om hun verloren gelopen labrador terug te vinden. ‘Dog Gone’ is niet eerste film waarin een trouwe viervoeter de show steelt, want dat gebeurde ook al in enkele andere prenten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dog Gone

'Dog Gone' vertelt het waargebeurde verhaal van de onbreekbare band tussen een hond en zijn baasje. We zien hoe een jonge knul, Fielding Marshall (Johnny Berchtold), zijn labrador Gonker kwijtspeelt tijdens een boswandeling. Fielding maakt zich al snel ongerust want zijn Gonker heeft de ziekte van Addison waardoor hij elke maand een levensbelangrijke injectie moet krijgen. Fielding trommelt zijn vader (Rob Lowe) op om Gonker te helpen zoeken, maar al gauw krijgen ze ook heel wat hulp uit onverwachte hoek.

Ontdek ‘Dog Gone’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Hachi: A Dog's Tale

In dit eveneens waargebeurde verhaal maken we kennis met Hachiko, een Japanse Akita-hond die door professor Parker Wilson (Richard Gere) als pup werd gevonden in een station. Wilson neemt de pup in huis en de twee ontwikkelen een zeer sterke band. Op een dag komt de professor echter te overlijden en dat stemt Hachiko triest. De hond zakt elke dag tevergeefs af naar het station waar hij zijn baasje mocht opwachten en wordt op die manier ook een bekend figuur in het dorp.

Ontdek ‘Hachi: A Dog's Tale’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Marley & Me

Columnist John Grogan (Owen Wilson) en zijn vrouw Jennifer Grogan (Jennifer Aniston) denken eraan om aan kinderen te beginnen maar besluiten om eerst een hond te adopteren. Ze willen weten hoe het voelt om zorg te moeten dragen voor een klein kwetsbaar wezen, maar ontdekken dat hun nieuwe viervoeter heel snel groot wordt en bovendien ook erg onstuimig is. Het gedrag van Marley doet het koppel twijfelen over een eventuele gezinsuitbreiding, maar dan blijkt Jennifer plots zwanger te zijn…

My Dog Stupid

In deze Franse komedie zien we hoe auteur Henri Mohen (Yvan Attal) tevergeefs probeert om te gaan met een schrijverscarrière die in het slop is geraakt en een huwelijk dat op instorten staat. Op een dag dringt er een grote grijze hond in zijn huis binnen die bovendien heel erg stinkt en geen manieren kent. Iedereen is ervan overtuigd dat de hond weg moet, maar Henri vindt in de viervoeter wel de nodige steun en toeverlaat

Dogman

In deze Italiaanse film zien we hoe de lokale hondentrimmer Marcello (Marcello Fonte) voor de kar wordt gespannen door de aan cocaïne verslaafde crimineel Simoncino (Edoardo Pesce). Simoncino staat in de omringende wijk te boek als een echte bullebak en sleurt Marcello tegen zijn wil mee de criminaliteit in. Marcello trekt het niet langer meer met Simoncino en werkt aan een plan om wraak te nemen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top