"New Year, New Miley": Miley Cyrus zet met meesterlijke hand haar nieuw album in de markt

Muziek | Na drie jaar wachten is het dit jaar zover: Miley Cyrus brengt op 10 maart haar nieuw album uit. De afgelopen weken heeft de ster hier en daar al iets gelost over 'Endless Summer Vacation', een album waarop we een nieuwe versie van de zangeres zouden kunnen ontdekken. De eerste single van het album, 'Flowers', verschijnt op 13 januari.

Door Pickx

Deel dit nieuws

"Nieuw jaar, nieuwe Miley"

Sinds enkele weken zie je overal in de wereld in grote steden "New Year, New Miley"-posters hangen. De zangeres lijkt haar fans voor te bereiden op een nieuw tijdperk: een nieuw album en uiteraard een nieuwe Miley! De release van ‘Endless Summer Vacation' is gepland voor 10 maart en wordt meteen het achtste studioalbum van de Amerikaanse actrice en zangeres. Het teasen is ongelooflijk, tussen de mysterieuze posters die overal ter wereld verschijnen, de release van de eerste single 'Flowers', waarop ze "I Can Love Me Better" zingt, of haar nieuwjaarsshow met belangrijke gasten. Je zou kunnen zeggen dat Miley Cyrus een gevoel voor teasen heeft en dat ze weet hoe ze de spanning moet opbouwen nadat haar fans drie jaar hebben moeten wachten op haar terugkeer. Maar wat heeft de ster, na 'Plastic Heart' in 2020, een energiek album met stevige rock, voor ons in petto?

Klaarblijkelijk een self-love versie van zichzelf! Nadat we de Disney-versie van Miley Cyrus kregen, een popster, vervolgens een rebelse Miley, soms verdrietig en verloren, of zelfs een sexy, provocerende en rockende Miley, verkoopt de zangeres dit keer een meer authentiek en vooral volwassener beeld van zichzelf.

Een nieuw jaar, een nieuw album en net 30 jaar geworden: het lijkt erop dat de zangeres heeft besloten om eerst en vooral van zichzelf te houden en om haar onafhankelijkheid en self-love in al zijn pracht te bepleiten! ‘Flowers', haar eerste single die op 13 januari verscheen, gaat over een liefdesbreuk die wordt veroorzaakt door de noodzaak om eerst van jezelf te houden voordat je van een ander kan houden, maar vooral om de enige persoon te zijn die beter van jezelf kan houden dan van wie dan ook. De clip die de single begeleidt is zeer "egoïstisch" opgevat, straalt één en al girlpower uit, maar vooral klasse en vrouwelijkheid, is besprenkeld met een beetje humor en is altijd ietwat sexy, en dat alles tegen de achtergrond van een zomers Los Angeles en vakanties om van te dromen. Een Miley Cyrus zoals je haar nog nooit gezien hebt!

Oudejaarsavond met Dolly Parton

Op 31 december trakteerde Miley Cyrus het publiek op een speciale oudejaarsshow op NBC: 'Miley's New Year's Eve Party'. Ze werd daarin bijgestaan door niemand minder dan Dolly Parton, haar peettante. Hun talentrijke duo had al eens eerder samengewerkt. Deze keer brachten ze Miley's hit 'Wrecking Ball', waarna 'I Will Always Love You' volgde - beter bekend als een Whitney Houston-hit, maar eigenlijk van Dolly. Miley Cyrus had uiteraard andere geweldige gasten zoals Sia, Rae Sremmurd, Latto, Fletcher en Liily. Een ander memorabel moment van de avond was de verrassende komst van Paris Hilton die samen met Miley en Sia haar hit 'Stars Are Blind' zong.

Wil je 
meer lezen over Miley Cyrus, klik dan hier:

Lees hier meer over Dolly Parton:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top