'Filmklap' tipt de films die binnenkort uit de VOD-catalogus verdwijnen

Films | In ‘Filmklap’ heeft Sverre Denis het deze week opnieuw over enkele films die binnenkort uit de Pickx VOD-catalogus verdwijnen. Als een van deze films op je watchlist staat, haast je je maar beter!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Last Seen Alive

Gerard Butler (‘300’, ‘Law Abiding Citizen’) kruipt in deze film in de huid van Will Spann, een man die nog niet geaccepteerd heeft dat zijn huwelijk op sterven na dood is. Wanneer zijn vrouw een pitstop maakt aan een tankstation, keert ze niet meer terug. Spann is de waanzin nabij en gaat – tegen het advies van de politie in – op zoek naar zijn vrouw. Terwijl hij zelf hoofdverdachte nummer één wordt, baant hij zich een weg doorheen de criminele onderwereld om haar op te sporen.

Last Seen Alive’ is een actiefilm die niet probeert om het warme water uit te vinden, maar dat hoeft ook niet altijd. Het scenario is van schrijver/producer Marc Frydman (‘Black Butterfly’) en in de regisseursstoel vinden we Brian Goodman terug. Die laatste is voornamelijk actief als acteur in films als ‘The Fast and the Furious: Tokyo Drift’, ‘I Know This Much Is True’ en ‘What Doesn’t Kill You’, maar werkte als regisseur al samen met Frydman aan ‘Black Butterfly’.

‘Last Seen Alive’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Een van de grootste Marvel-successen van het vorige jaar was ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, het vervolg op ‘Doctor Strange’ uit 2016. De film speelt zich af na ‘Spider-Man: No Way Home’, waarin Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) per ongeluk het multiversum opent. Met de introductie van andere universums in het MCU, zijn de sluizen opengezet voor creatieve avonturen in vreemde werelden, en daar maakt deze film gretig gebruik van.

Nadat Stephen Strange en Wong (Benedict Wong) America Chavez (Xochitl Gomez) redden van een demon, ontdekken ze dat Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) op een donker pad zit. Een poging om haar tegen te houden, resulteert in een reis naar verschillende dimensies, waar de geschiedenis anders is gelopen dan in de wereld die wij kennen, en waar Strange niet altijd even welkom is.

‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

 

McEnroe

Een van de meest controversiële sterren in de tenniswereld is John McEnroe, de enige man in de tennisgeschiedenis die tegelijk de nummer één was in het enkel- en dubbelspel. In het enkelspel won hij de US Open vier keer en Wimbledon drie keer. Hij had legendarische rivaliteiten met Björn Borg en Jimmy Connors en lag tegelijk vaak in de clinch met scheidsrechters en overkoepelende organen, want hij zocht op het veld altijd de confrontatie op.

In de documentaire ‘McEnroe’ blikt de intussen 63-jarige tennislegende terug op zijn carrière en het opvliegende karakter dat hij steevast op het veld vertoonde. Zo blijkt hij zijn eigen grootste criticus te zijn. De grote hamvraag: was al dat gedoe het uiteindelijk waard?

‘McEnroe’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top