De andere rollen van de cast van ‘The White Lotus’

Series | Het tweede seizoen van de succesreeks ‘The White Lotus’ is volledig uit en werd opnieuw onthaald als een pareltje van het kleine scherm. Als je net zoals wij tijdens het kijken het gevoel had dat je de cast al eens had gezien, dan hebben we voor jou een overzichtje van de vorige, bekendste rollen van de acteurs in seizoenen 1 en 2.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Beginnen doen we met een snel rondje van enkele van de grootste namen in de cast. Jennifer Coolidge, tot haar rol in ‘The White Lotus’ vooral bekend als Stifflers moeder in de ‘American Pie’-films, behoeft weinig uitleg meer. Ook over Michael Imperioli kunnen we kort zijn: hem ken je waarschijnlijk van zijn grote rol als Christopher Moltisanti in ‘The Sopranos’. Voor kijkers van ‘Euphoria’ of ‘The Handmaid’s Tale’ is ook Sydney Sweeney lang geen onbekende en Aubrey Plaza heeft al talloze rollen op haar naam staan, met de rol van April Ludgate in ‘Parks and Recreation’ als een van de uitschieters.

Theo James

Theo James speelt de rol van Cameron, een succesvolle zakenman die met zijn vrouw Daphne, vriend Ethan en diens vrouw Harper naar Sicilië reist in het tweede seizoen. Hij is sinds 2010 te zien in kleinere rollen in series in films als ‘Downton Abbey’, ‘You Will Meet a Tall Dark Stranger’ en de ‘Underworld’-films. In 2014 kreegt hij een plekje bovenaan de affiche in ‘Divergent’ en de twee sequels, waarin hij Tobias “Four” Eaton speelde. Sindsdien was hij actief als stemacteur en in de eerste seizoenen van de weinig succesvolle series ‘Sanditon’ en ‘The Time Traveler’s Wife’.

Connie Britton

Connie Britton kruipt in het eerste seizoen van ‘The White Lotus’ in de huid van de zakenvrouw Nicole Mossbacher, die er maar niet in slaagt om haar werk thuis te houden. Zij vergaarde heel wat bekendheid met haar rol als Sharon Gaines in ‘Friday Night Lights’ (de film en de serie) en schitterde als de vervagende countryster Rayna Jaymes in de serie ‘Nashville’. Daarnaast kan je haar ook kennen van kleinere rollen in comedyfilms als ‘Seeking a Friend for the End of the World’ en ‘American Ultra’ of het eerste seizoen van de anthologiereeks ‘American Horror Story’, waarin ze Vivien Harmon speelde.

Tom Hollander

Een karakteracteur die tientallen rollen speelt, maar zeer zelden een prominente hoofdrol krijgt, is Tom Hollander. In ‘The White Lotus’ is hij een Engelse expat die met zijn vrienden en neef op vakantie is in Sicilië. Als je hem herkent, is dat mogelijk door de films ‘Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest’ of ‘Pirates of the Caribbean: At World’s End’, waarin hij Lord Cutler Beckett speelde. Of misschien ken je hem van ‘Pride and Prejudice’, ‘Mission: Impossible – Rogue Nation’, ‘Bohemian Rhapsody’ of zijn driedubbele rol in ‘The King’s Man’. Ook in de Netflix-horrorfilm ‘Bird Box’ had hij een memorabele rol.

F. Murray Abraham

Van een karakteracteur naar een onvergetelijke karakterkop. In het tweede seizoen van ‘The White Lotus’ is F. Murray Abraham Bert Di Grasso, de vader van het personage van Michael Imperioli. Hij maakte naam met enkele rollen naast Al Pacino: ‘Serpico’ en ‘Scarface’, voor hij een Oscar won voor zijn rol als Antonio Salieri in ‘Amadeus’. Recenter was hij te zien in ‘Curb Your Enthusiasm’, ‘Homeland’, ‘Inside Llewyn Davis’ en ‘The Grand Budapest Hotel’.

Murray Bartlett

Murray Bartlett stal de show in elke scèene waarin hij voorkwam als manager Armond in het eerste seizoen. Het jammere daaraan is dat hij waarschijnlijk nog jarenlang bekend zal staan als “die acteur uit ‘The White Lotus’". Hij heeft nochtans al enkele opmerkelijke rollen op zijn palmares staan, zoals die van Dom in de HBO-reeks ‘Looking’. Hij was ook al te zien in soapseries als ‘Guiding Light’ (257 afleveringen!), ‘All My Children’ en ‘McLeod’s Daughters’. Het positieve aan zijn succesrol is dat hij binnenkort te zien is in nieuwe series, zoals ‘Welcome to the Chippendales’ en ‘The Last of Us’, twee rollen die zeer veelbelovend lijken!

Jake Lacy

Shane Patton is geschreven als een man die je alleen maar kan haten. Hij denkt dat al zijn problemen op te lossen zijn met geld, blaast zijn kleine bekommernissen op tot enorme proporties en steunt de creatieve ondernemingen van zijn kersverse vrouw niet. Hij wordt ook heerlijk zelfingenomen vertolkt door de acteur Jake Lacey. Hem heb je misschien al gezien in ‘Carol’, ‘Being the Ricardos’, ‘High Fidelity’ of ‘Rampage’, maar wie houdt van ‘The Office’ kent hem waarschijnlijk vooral als Pete Miller, een late toevoeging aan de cast.

Ontdek 'The White Lotus' op Streamz of vanaf 20 januari op Play4 via Pickx! 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top