Deze films moet je deze week zeker gezien hebben!

Films | Elke week overloopt Pickx de films en televisieprogramma’s die je zeker niet mag missen. Deze week staan er spannende actiefilms op het programma. Maar ook een ontroerend drama en een beklijvend verhaal uit de Eerste Wereldoorlog.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Amazing Spider-Man

Peter Parker (Andrew Garfield) is een student die omwille van de verdwijning van zijn ouders door zijn oom Ben en tante May wordt opgevoed. Hij stuit op een dag op documenten van zijn vader en die leiden hem vervolgens naar een laboratorium in het bedrijf Oscorp. Daar wordt Peter gebeten door een radioactieve spin die hem bijzondere krachten heeft gegeven. Parker is bovendien getuige van een experiment waarbij een wetenschapper verandert in een kwaadaardig wezen en hij zal zijn krachten moeten aanwenden om dit monster te verslaan.

Bekijk ‘The Amazing Spider-Man’ op maandag 19 december om 20u35 op VTM 4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Total Recall

Douglas Quaid (Colin Farrel) is getrouwd met de vrouw van zijn dromen, maar staat toch niet gelukkig in het leven. Hij besluit om een bezoekje te brengen aan Rekall, een bedrijf dat wensen van personen kan omzetten in echte herinneringen. Quaid laat het leven en de herinneringen van een geheime agent in zijn geheugen installeren, maar de procedure loopt fout. Hij wordt plotseling een levend doelwit en moet op de vlucht...

Bekijk ‘Total Recall’ op dinsdag 20 december om 20u35 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Planes, Trains, and Christmas Trees

Eventplanner Kayley (Kathryn Davis) en sportagent Brett (Olivier Renaud) kunnen omwille van een sneeuwstorm niet naar huis vliegen voor Kerstmis. Ze willen allebei dolgraag kerstavond doorbrengen in New York City en werken daarom samen om zelf hun weg naar huis terug te vinden. 

Bekijk ‘Planes, Trains, and Christmas Trees’ op woensdag 21 december om 20u35 op Play7 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

The Green Mile

Paul Edgecomb (Tom Hanks) was jarenlang het hoofd van de afdeling terdoodveroordeelden in de gevangenis van Cold Mountain. Tijdens de Grote Depressie ontstond er een bijzondere band tussen Paul en een gevangene die over een bovennatuurlijke kracht beschikte. Deze man, John Coffey (Michael Clarke Duncan), werd veroordeeld voor de verkrachting van en de moord op twee kleine meisjes, maar claimt onschuldig te zijn…

Bekijk ‘The Green Mile’ op donderdag 22 december om 20u35 op VTM 4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Dunkirk

In deze film zien we hoe honderdduizenden geallieerde soldaten tijdens WOI in een hinderlaag zijn gelopen in het Franse Duinkerke. Ze staan verzameld op een strand terwijl de troepen van de Nazi’s naderen. Het nieuws bereikt Groot-Brittannië en daar wordt in allerijl een reddingsoperatie op poten gezet waarbij vrachtschepen, plezierboten en privé-boten de soldaten moeten ontzetten. De vijandelijke gevechtsvliegtuigen proberen dit echter te verhinderen…

Bekijk ‘Dunkirk’ op vrijdag 23 december om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top