Bieke Ilegems en Kamal Kharmach vullen elkaar perfect aan bij ‘Saartje’

Films | In de zevende aflevering van het vierde seizoen van ‘Saartje’ zijn presentatrice Bieke Ilegems en comedian Kamal Kharmach te gast in de studio. Saartje kruist af en toe het pad van beide televisiepersoonlijkheden en de drie blijken heel wat gemeen te hebben. Zowel Saartje, Bieke als Kharmach bevinden zich bijvoorbeeld in dezelfde levensfase…

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bieke Ilegems is een Vlaamse actrice, presentatrice en nieuwsanker. Ze werd in de jaren negentig bekend bij het grote publiek met een rol in de soapserie ‘Familie’. Daarna was Ilegems nog in tal van andere Vlaamse series te zien zoals ‘Aspe’, ‘Zone Stad’, ‘LouisLouise’, ‘Vermist’, ‘Danni Lowinski’ en ‘De bunker’. Ilegems werkt ook al enkele jaren voor de regionale televisiezender ATV als nieuwsanker en presentatrice. In 2021 bracht ze ook een boek uit, genaamd ‘Fucking Perfect’. In dit werk geeft ze haar visie over perfectionisme, pleasinggedrag en prestatiedrang.

Kamal Kharmach is een Vlaamse stand-upcomedian die in 2014 mee heeft gedaan aan Humo’s Comedy Cup. Hij werd toen tweede. In 2015 nam hij deel aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en leerde Vlaanderen hem nog beter kennen. De Vlaamse openbare omroep stelde Kharmach in 2018 aan als presentator van het Eén-programma ‘Het Collectief Geheugen’ en dat jaar was hij ook te zien in ‘Boxing Stars’ op VTM. Hij is ook de presentator van 'Andermans Zaken'. In 2019 mocht Kharmach voor het eerst de eindejaarsconference van de openbare omroep voor zijn rekening nemen. In 2020, 2021 en 2022 deed hij dat opnieuw en met heel veel succes.

Zowel Bieke Ilegems als Kamal Kharmach geraken snel aan de praat en krijgen enkele interessante onderwerpen voorgeschoteld. Dat zijn in deze aflevering: 'entrepreneur', 'duurzaamheid' en 'dolce far niente'.

Wat is succes?

Tijdens deze aflevering van ‘Saartje’ reflecteren de gasten over wat ‘succes’ voor hen betekent. Bieke Ilegems biecht op dat ze minder aandacht besteedt aan wat haar volgende project is en meer wil stilstaan bij wie ze is, plaats van wat ze doet. De actrice is ondertussen 51 jaar en wil komaf maken met de druk die ze soms vanuit de buitenwereld voelt om een nieuw project aan te vatten. Kamal Kharmach voelt die druk ook en begrijpt de celebrities die daar moeilijk mee om kunnen gaan. Voor hemzelf hoeft naar eigen zeggen niets meer. Hij heeft enkele eindejaarsconferences mogen doen en zijn droom mogen waarmaken. De comedian wil zijn werk kunnen ontkoppelen van zijn identiteit en is jaloers op de mensen die dat al kunnen.

Zowel Kharmach als Ilegems delen heel wat anekdotes over hun professionele leven. Zo komen we te weten dat de comedian altijd zijn best doet om deelnemers van het programma ‘Andermans Zaken’ emotioneel te ondersteunen tijdens het overdragen van eventueel slecht nieuws. Ilegems blijkt ondertussen een manusje-van-alles te zijn. De actrice geeft ook les over yoga, schrijft boeken en is bovendien influencer.

De nieuwe aflevering van 'Saartje' wordt op 15 december op Pickx+ uitgezonden (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263!

Meer weten over de gloednieuwe zender Pickx+ en hoe je ‘Saartje’ en andere exclusieve programma’s als Proximus TV-klant kan bekijken? Lees hier meer.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top