Disney+ verwent abonnees in december met nieuwe releases

Series |

Streamingplatform Disney+ heeft in december enkele cadeautjes klaarstaan voor abonnees. Van het vervolg op populaire filmreeksen tot het vierde en laatste seizoen van een gevierde serie. Dit is wat je deze maand op Disney+ kan ontdekken.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Strange World

Het actierijke avontuur ‘Strange World’ van Walt Disney Animation Studios introduceert een legendarische familie onderzoekers, de Clades, die probeert te reizen door niet in kaart gebracht, gevaarlijk gebied samen met een bijeengeraapte bende waaronder een ondeugende klodder, een driepotige hond en een reeks roofzuchtige wezens. Er zijn stemmen van Jake Gyllenhaal als Searcher Clade, een familieman die niet in zijn element is tijdens een onvoorspelbare missie. Dennis Quade als de meer dan levensgrote vader van Searcher, Jaeger. Jaboukie Young-White als Searchers 16-jarige zoon, Ethan, die hunkert naar avontuur. Gabrielle Union als Meridian Clade, een vaardige piloot en Searchers partner bij alles. En Lucy Liu als Callisto Mal, de onverschrokken leider van Avalonia, die de leiding heeft van de zoektocht naar de vreemde wereld. Geleid door Don Hall (Oscarwinnaar voor ‘Big Hero 6’, ‘Raya and the Last Dragon’) en coregisseur/schrijver Qui Nguyen (coschrijver ‘Raya and the Last Dragon’), en geproduceerd door Roy Conli (Oscarwinnaar voor ‘Big Hero 6’, ‘Tangled’).

Ontdek ‘Strange World’ nu op Disney+, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again – seizoen 1

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again’ is een nieuw animatie-avontuur gebaseerd op de populaire filmserie. Nick Daley heeft een zomerbaantje. Hij volgt zijn vader op als nachtwaker bij het American Museum of Natural History. Voor een scholier is dat uitdagend werk, maar gelukkig is Nick bekend met het oeroude tableau dat na zonsondergang alles daar tot leven brengt. Het is een vrolijk weerzien met alle vrienden, onder wie Teddy, Sacagawea en Rexy. Maar als de maniakale heerser Kahmunrah weet te ontsnappen met het plan om de oude Egyptische onderwereld te openen en het Dodenleger te bevrijden, moet Nick alles op alles zetten om deze machtswellusteling tegen te houden en het museum voorgoed te redden.

Ontdek het eerste seizoen van ‘Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again’ vanaf 9 december op Disney+.

National Treasure: Edge of History

Het leven van Jess Valenzuela krijgt een onverwachte wending wanneer een mysterieuze vreemdeling haar een tip geeft over waar ze een eeuwenoude schat kan vinden. Die is mogelijk gelinkt aan haar vader, die overleed toen ze nog een baby was. Jess heeft een talent voor puzzels en dat wordt op de proef gesteld wanneer zij en haar vrienden een reeks aanwijzingen volgen die in Amerikaanse artefacten en bezienswaardigheden verstopt zitten. Naargelang ze steeds verder in de zoektocht naar de schat verwikkeld raakt, ontdekt Jess dat ook een welgestelde schattenjager op haar buit aast en dat ze ook zij die dicht bij haar staan misschien niet kan vertrouwen. Zal ze de verborgen schat vinden en zo de waarheid achter haar familiale verleden achterhalen?

Ontdek ‘National Treasure: Edge of History’ vanaf 14 december op Disney+.

Atlanta – seizoen 4

In seizoen vier keren Earn (Donald Glover), Alfred 'Paper Boi' Miles (Brian Tyree Henry), Darius (LaKeith Stanfield) en Van (Zazie Beetz) terug naar hun woonplaats, maar de vraag is: is Atlanta veranderd, of zij? ‘Atlanta’ wordt geproduceerd door Donald Glover, Stephen Glover, Hiro Murai, Stefani Robinson, Paul Simms, Dianne McGunigle en FX Productions.

Ontdek het vierde seizoen van ‘Atlanta’ vanaf 28 december op Disney+, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top