Binnenkort op Pickx+: ‘De Laatste 100 Uur’ met Luk Alloo

Films | Reportagemaker en interviewer Luk Alloo komt vanaf 4 januari naar Pickx+ met zijn nieuwe programma: ‘De Laatste 100 Uur’. Daarin ontvangt hij wekelijks een centrale gast voor een gesprek over de grote levensvragen en -lessen. Dit is wat je moet weten over ‘De Laatste 100 Uur’ met Luk Alloo.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wat zou jij doen als je wist dat je nog maar 100 uur te leven hebt? Tijd om een inventaris op te maken van je leven. Welke fouten heb je gemaakt? Wat is er goed gelopen? Heb je echte liefde gekend? Wie waren je echte vrienden en wat wil je hen nog zeggen? Waarvoor wil je zeker wel en zeker niet herinnerd worden? Dat zijn de dilemma’s waar Luk Alloo zijn gasten – die voor de duidelijkheid nog lang niet stervende zijn – voor stelt.

Wekelijks komt een BV langs in de studio van Luk Alloo om op de grote vragen des levens te antwoorden in ‘De Laatste 100 Uur’. Dat intieme en eerlijke gesprek gaat ongetwijfeld in de diepte en op de mens af, maar verwacht niet dat er een begrafenissfeer over elke aflevering hangt. Luk Alloo is zijn snelle en gevatte zelve, en laat dus ook wat zuurstof en humor in de gesprekken sluipen.

Gaandeweg leren we meer over de gasten, zowel over wie ze nu zijn en welke inzichten ze nu hebben verworven, als over wie ze ooit waren. Tussen de gesprekken in pikken de studiogasten namelijk in op enkele oude archieffoto’s, een manier om aan te kaarten hoe ze veranderd en gegroeid zijn en hoe het leven rond hen veranderd is.

In de eerste aflevering van 'De Laatste 100 Uur' komt schermgezicht en seksuologe Goedele Liekens langs in de studio. In de tweede aflevering is het aan Björn Soenens, VRT-correspondent in de Verenigde Staten. Ex-coureur en gezinshoofd van een sympathieke tv-familie Eddy Planckaert en 'Thuis'-actrice Marleen Merckx zijn in de weken nadien aan de beurt. In dit interview vertelt Luk Alloo meer over zijn nieuwe programma!

'De Laatste 100 Uur’ is vanaf 4 januari beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Pickx

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top