'The Voice van Vlaanderen': deze kandidaten stoten door naar de liveshows

Films | Gisterenavond hebben de laatste twaalf kandidaten van ‘The Voice van Vlaanderen’ zich de ziel uit het lijf gezongen in de hoop een plaatsje in de liveshows te bemachtigen. De coaches stonden voor een aartsmoeilijke keuze, maar hebben de knoop toch kunnen doorhakken. Welke kandidaten er doorgaan, leest u hier.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Team Natalia

De vele duizenden fans van ‘The Voice van Vlaanderen’ konden gisteravond naar VTM zappen om er vanaf 20u45 de ontknoping van The Battles te bekijken. Daarin zagen we hoe coaches Natalia, Koen Wauters, Jan Paternoster, Mathieu Terryn en Laura Tesoro naar hun inziens de beste zangers en zangeressen voor hun teams hebben geselecteerd en zich nu kunnen opmaken voor de liveshows die vanaf volgende week van start gaan.

Team Natalia bestaat na gisterenavond uit de 19-jarige Ruben uit Geraardsbergen. Ruben houdt van zingen en boxen en is de broer van Néhémie uit Team Laura. Natalia selecteerde ook de 19-jarige Julot uit Herenthout. Julot hoopt van zingen haar beroep te kunnen maken en zet dankzij haar deelname aan ‘The Voice van Vlaanderen’ een stap dichterbij die droom. Ruben en Julot worden vergezeld door de 23-jarige Louise die vorig jaar moest opgeven in deze wedstrijd, maar dit jaar hoge toppen scheert.

Team Koen en Mathieu

Team Koen bevat de 21-jarige Rosann uit Sluis die op een boerderij woont en van zingen en muziek houdt. Ze wordt vergezeld door de 21-jarige Louise uit Kluisbergen  die een moeilijke periode aan het afsluiten is en naar eigen zeggen klaar is voor een nieuwe uitdaging. Koen Wouters koos voor de 38-jarige Johan uit Leopoldsburg als derde kandidaat. Johan is een militair die graag zingt om de stress van zijn werkweek los te laten. We zijn benieuwd of hem dat ook zal lukken tijdens de liveshows.

Mathieu Terryn heeft gekozen voor Kaat, Evert en Yenthe. De 21-jarige Kaat is de kleindochter van actrice Janine Bischops die momenteel in ‘Familie’ acteert. De 28-jarige Evert heeft geen bekende grootmoeder, maar wel een vader die hem een ongeëvenaarde liefde voor muziek heeft meegegeven. De 18-jarige Yenthe doet mee aan ‘The Voice van Vlaanderen’ omdat ze ervaring wil opdoen. Dat zal, wat ons betreft ook zeker lukken in de liveshows.

Team Jan en Team Laura

In Team Jan van zanger en gitarist Jan Paternoster zitten ook drie kandidaten. Dat zijn Marilou, Wesley en Ilaria. De 16-jarige Marilou komt uit een muzikaal gezin en popelt om haar zangkunsten te etaleren. De 19-jarige Wesley stelt dat zingen en dansen hem door een moeilijke periode hebben geholpen en de 18-jarige Ilaria heeft haar passie voor muziek dan weer in een koor op school ontdekt.

Tenslotte is er nog het team van de vijfde coach, Laura Tesoro, die via ‘The Voice Comeback Stage’ haar eigen team heeft kunnen samenstellen. Dat team bestaat momenteel uit de 23-jarige Néhémie en de 24-jarige Ashley. Néhémie, de broer van Ruben, heeft zich niet zelf ingeschreven want dat heeft zijn vriendin gedaan. De 24-jarige Ashley uit Diepenbeek heeft zichzelf wel ingeschreven en hoopt via ‘The Voice van Vlaanderen’ een professionele muziekcarrière uit de grond te stampen. Ashley en Ruben zullen worden vergezeld door een derde kandidaat. Die zal maandagochtend tijdens de ochtendshow van Q-Music geselecteerd worden. De luisteraars van QMusic kunnen kiezen tussen de 22-jarige Tessa, de 25-jarige Jordy en de 37-jarige Sonny.

Bekijk de eerste liveshow van ‘The Voice van Vlaanderen’ op vrijdag 2 december om 20u45 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top