'Spirited', 'Dead to Me': het drukke jaar van Will Ferrell

Series | ‘Onruststoker’ Will Ferrell speelt momenteel de hoofdrol in 'Spirited', een kerstfilm naar een beroemd sprookje van Charles Dickens waarin hij samen met Ryan Reynolds is te zien. Maar dat is niet alles, Will Ferrell is ook een van de drijvende kracht achter de serie 'Dead to Me'.

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Spirited' is een adaptatie van 'A Christmas Carol', het beroemde verhaal van Charles Dickens. Elke kerstavond kiest de Ghost of Christmas Present (Will Ferrell) een donkere ziel uit die gered moet worden door een bezoek van drie geesten. Maar deze keer maakt hij de verkeerde keuze als hij op zoek gaat naar een nieuwe ziel om te verlossen. Clint Briggs (Ryan Reynolds) weet Christmas Present immers te verleiden om de rollen om te draaien en deze keer wordt hij zelf met zijn verleden, heden en toekomst geconfronteerd.

Dickens' verhaal is al verschillende keren verfilmd maar hier wordt het verhaal voor het eerst vanuit het standpunt van de geesten verteld. Bovendien heeft regisseur Sean Anders ('Daddy's Home', 'Instant Family') er ook een musical van gemaakt. De originele liedjes zijn geschreven door Benj Pasek en Justin Paul (Oscarwinnaars voor 'La La Land') en d
e spectaculaire choreografie is van Chloe Arnold ('The Late Late Show with James Corden'). Kortom, dankzij het komische talent van Will Ferrell en Ryan Reynolds, heeft 'Spirited' - de film is te zien op Apple TV+ - heel wat te bieden.Hoewel Will Ferrell vooral gekend is van zijn vele rollen in komedies, is de acteur en komiek ook een getalenteerd producent. Sinds 2019 is hij bijvoorbeeld de uitvoerende producent van de serie 'Dead to Me' met Christina Applegate en Linda Cardellini in de hoofdrollen. Het derde en laatste seizoen van deze serie over een makelaarster die de moord op haar man probeert op te lossen, is trouwens net uit op Netflix.

Ontdek 'Dead to Me S3' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top