VALORANT: Sector One nog steeds in de running voor Coupe de France

Nieuws | De spelers van Sector One staan met de rug tegen de muur in deze Coupe de France. Ze zitten in de lower bracket en mogen geen fouten meer maken als ze de grote finale willen bereiken, die op 11 december plaatsvindt. De Brusselse organisatie nam het deze week op tegen Klanik Esport in de competitie.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De Coupe de France van VALORANT begint zijn geheimen te onthullen. Onze vertegenwoordigers van Sector One, die in de vorige ronde naar de onderste bracket zakten, moesten goed presteren tegen Klanik Esport als ze verder wilden komen in deze competitie.

En de teamgenoten van Flickless hadden die wedstrijd goed onder controle, ondanks enkele spannende momenten. Na een goede start op Fracture, met 13-8 winst, werden dash & co wat terughoudender. Ze gaven Bind uit handen met 6-13 en moesten het veel beter doen op Pearl om door te stoten.

Sector One kon de spannende laatste map uiteindelijk winnen met 13-11, en beëindigde de wedstrijd met een een 2-1 overwinning. De Belg MaximN werd verkozen tot MVP van de partij.

De spelers kregen amper tijd om uit te rusten, want ze kenden meteen hun toekomstige tegenstanders. Zij zullen het namelijk opnemen tegen CGN Esports, dat beGenius ESC versloeg met een score van 2-0.

De rest van de competitie vindt deze week plaats. Onze andere Belgische vertegenwoordigers hebben heel wat om voor te spelen. RamsZZ en Amazing vechten om in het toernooi te blijven met een confrontatie tegen Bref in de lower bracket van de competitie. Kinguyen en HEET moeten tegen Bonk strijden voor een plaats in de finale van de upper bracket.

Er wordt veel verwacht van deze duels. De volgende resultaten zullen een duidelijker beeld geven van de kansen van onze vertegenwoordigers op de eindoverwinning. Sector One speelt zijn volgende wedstrijd op zondag 27 november

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top