Profiteer van de beste deals in de VOD-catalogus voor Black Friday

Films | Black Friday is het moment bij uitstek voor grote kortingen, en wie blockbusters wil zien vindt van 24 tot 27 november mooie deals in de VOD-catalogus van Proximus. Daar kosten deze films nu slechts 2,49 euro.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Uncharted

Tom Holland laat zijn Spiderman-pak in de kast hangen om in de huid te kruipen van Nathan Drake, de protagonist van de populaire spelletjesreeks ‘Uncharted’. De film geldt als een prequel voor de spellen over de Indiana Jones-achtige schattenjager.

We zien in de film een jonge Nathan Drake, die als barman werkt in New York. Hij vult zijn loon aan door de rijkere klanten te bestelen. Daar leert hij Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) kennen, een schattenzoeker en gewezen collega van Sam, de broer van Nathan. Sam is verdwenen, dus Nathan en Sully gaan samen naar hem op zoek. Sam speurde naar een verstopte schat van de ontdekkingsreiziger Magellaan, dus daar besluiten de twee mannen mee te beginnen.

‘Uncharted’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

Elvis

De Australische cineast Baz Luhrmann vertaalde het leven en het muzikale werk van Elvis Presley naar het witte doek. Van zijn bescheiden afkomst tot zijn ongeëvenaarde sterrenstatus in een cultureel veranderd Amerika: Luhrmann portretteert alle aspecten van het muzikale icoon, maar ook zijn giftige relatie met zijn manager Colonel Tom Parker (Tom Hanks). Onder de controle van deze laatste zien we hoe het rockicoon gemanipuleerd en tot een geldmachine gekneed wordt. Ondanks de adoratie van de jeugd en de hysterie van zijn vrouwelijke fans wordt de man de marionet van zijn impresario, het favoriete doelwit van de media en slachtoffer van de hebzucht van zijn familieleden.

Luhrmann geeft een nieuwe draai aan het genre van de biografische film: door de split-screens, superimposities, stripboekeffecten en geremixte King-hits baadt de film in dezelfde uitzinnige energie als de "echte" King-shows. De keuze voor acteur Austin Butler, tot nu toe onbekend bij het grote publiek, was gedurfd, maar hij slaagde erin Elvis' beroemde gewiebel een tweede leven te geven. Hij blaast ook iedereen weg met zijn eigen stem op 'That's All Right (Mama)’, 'Hound Dog', 'Suspicious Minds', 'Can't Help Falling in Love', 'Heartbreak Hotel' en 'Blue Suede Shoes'. De man die Elvis tot leven wekte op het witte doek onderging uitgebreide zangtraining voor zijn rol.

‘Elvis’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Het derde deel in de ‘Fantastic Beasts’-trilogie, dat zich in het universum van Harry Potter afspeelt, maar dan vele jaren voor de geboorte van die tovenaar, had wat voeten in de aarde. De opnames werden uitgesteld vanwege de pandemie en acteur Johnny Depp werd als Gellert Grindelwald vervangen door Mads Mikkelsen, maar in april van dit jaar kregen de fans van de Wizarding World dan toch het verhaal waar ze zo lang op wachtten.

De ‘Fantastic Beasts’-films stevenden af op een ultieme confrontatie tussen Gellert Grindelwald, de tovenaar die de wereld van de niet-magische mensen wil vernietigen, en Albus Dumbledore (Jude Law), die onder anderen held van de trilogie Newt Scamander (Eddie Redmayne) rekruteert om zijn plannen tegen te gaan. Er zouden plannen zijn om nog meer films te maken, maar daar is momenteel nog maar weinig over geweten.

‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

The Batman

Na iconische vertolkingen door onder anderen Michael Keaton, George Clooney, Val Kilmer, Christian Bale en Ben Affleck, was het dit jaar aan Robert Pattinson om het zwarte pak van The Dark Knight aan te trekken. In ‘The Batman’ speelt hij een nog donkerdere en nog meer getormenteerde versie van de superheld die Gotham beschermt. Tegenstander van dienst is deze keer de mysterieuze Riddler, die in het begin van de film de burgemeester vermoordt en een cryptisch spoor achterlaat voor Batman, die op dat moment nog maar twee jaar ervaring heeft.

Regisseur Matt Reeves wilde Batman tonen als een echte detective, in de plaats van als een vechtersbaas. Hij liet zich voor het personage van Bruce Wayne inspireren door Nirvana-frontman Kurt Cobain en de Riddler is dan weer losjes gebaseerd op de Zodiac Killer, een seriedoder die nooit gevat is. Dat belooft!

‘The Batman’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

Dealer

Dealer’ is de eerste langspeelfilm van de Vlaamse acteur en regisseur Jeroen Perceval. De film wist 15 Ensor-nominaties in de wacht te slepen waarvan negen beeldjes ook werden verzilverd. Tijdens het gala won ‘Dealer’ een Ensor voor Beste Film, Beste Regie, Beste Scenario, Beste Acteerprestatie in een Ondersteunende Rol (Bart Hollanders), Beste D.O.P. (David Williamson), Beste Geluid, Beste Muziek, Beste Make-Up en Beste Art-Direction.

In ‘Dealer’ volgen we de 14-jarige Johnny (Sverre Rous) die in een tehuis verblijft voor jongeren met een problematische thuissituatie. Tijdens het weekend mag hij naar huis, maar Johnny beslist om dan drugs te verkopen voor een man van middelbare leeftijd, dealer Luca (Bart Hollanders). Op een dag krijgt Johnny de opdracht om drugs te verkopen aan de beroemde acteur Anthony Ophoff (Ben Segers). Zij kunnen elkaar goed luchten en er ontstaat zelfs een band tussen de twee.

‘Dealer’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

Ook deze films zijn nu aan verminderde prijs te vinden in de VOD-catalogis van Proximus Pickx: ‘Hopper en de hamster der duisternis’, ‘The 355’, ‘En attendant Bojangles’, ‘Spider-Man: No Way Home’, ‘Ghostbusters: Afterlife’, ‘1945: Battle Behind Nazi Lines’ en ‘Bandit’

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top