Pickx Mix in december: Kerst en Nieuwjaar vieren met jong en oud

Series | December is de maand van de eindejaarsspecials, en wie geabonneerd is op de tv-optie Pickx Mix krijgt er enkele manieren om Kerst en Nieuwjaar te vieren bij. Een overzicht van het nieuws dat in december te ontdekken valt via Pickx Mix.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Shakespeare and Hathaway Christmas Special

Wie hoopte op een kerstspecial met een Engelse toneelschrijver en zijn vrouw (of de Amerikaanse actrice met dezelfde naam), moeten we helaas teleurstellen, maar het alternatief is ook niet te versmaden. De dramareeks ‘Shakespeare and Hathaway’, over privédetectives Frank Hathaway (Mark Benton) en Luella Shakespeare (Jo Joyner), speelt zich wel af in Stratford-upon-Avon, de woonplaats van de bekendere Shakespeare. Daar lost het duo allerhande raadsels op.

De laatste aflevering van het nieuwe vierde seizoen is aangekondigd als een ware kerstspecial. Waar de privédetectives gewoonlijk mysteries zoals het vinden van een mol in een techbedrijf in Silicon Valley of een vermoedelijke moord achter de schermen van een toneelgezelschap proberen op te lossen, zal deze aflevering helemaal in het thema staan van de winterse feestdag.

Ontdek de ‘Shakespeare and Hathaway Christmas Special’ op 19 december op BBC First, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

Christmas From Above

Nog een programma dat met een unieke kerstspecial op de proppen komt, is ‘Europe from Above’. Daarin worden aan de hand van adembenemende luchtbeelden verschillende Europese landen en hun culturen in beeld gebracht. In de eenmalige kerstspecial ‘Christmas from Above’ worden die luchtbeelden gebruikt om te tonen hoe overal in Europa Kerst wordt gevierd.

In de Alpen vinden we een spetterende parade en een vuurwerkevenement, de Engelse kust wordt verlicht met duizenden feestelijke lichtjes en tussen de rendierkuddes in Finland wordt op een heel andere manier gevierd. Maar toch zijn er overal ook gelijkenissen te bespeuren. Ten slotte krijgen we ook een unieke kijk op het “postkantoor van de Kerstman”.

Ontdek ‘Christmas from Above’ op 12 december op National Geographic, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

Boomerang kerstspecial

In december geniet het hele gezin van de kerstavonturen van de leukste Boomerang-cartoons. In de kerstmarathon kijk je naar afleveringen van ‘Thomas & Friends’, ‘Kingdom Force’, ‘Baby Looney Tunes’, ‘Lucas de Spin’, ‘Mush Mush en de zwammetjes’ en ‘Pat de Hond’.

Ontdek kerstspecial marathon van Boomerang vanaf 5 december op Boomerang, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

Studio 100 Kids Party

De jongsten onder ons kunnen het nieuwe jaar inzetten met hun favoriete helden van Studio 100. Tatyana Beloy presenteert de ‘Studio 100 Kids Party’, waarin K3 en GameKeepers het tegen elkaar opnemen voor de eer om te mogen aftellen naar Nieuwjaar. Ze ondernemen verschillende leuke challenges, en wie eerst 10 punten verdient, wint!

De kandidaten staan er niet alleen voor, want ook Nachtwacht, Samson & Marie, Mega Mindy en haar maatje Toby, Baba Yega en Piet Piraat zijn van de partij.

Ontdek ‘Studio 100 Kids Party’ op 31 december op Pickx+, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top