Nieuw in de Proximus VOD-catalogus

Films | In december komen er weer heel wat nieuwe films aan. Van de meest recente romantische komedies tot de leukste kinderfilms. Ontdek hier de nieuwe lading films in je Proximus VOD-catalogus!

Door MF

Deel dit nieuws

Ticket to Paradise

Tijdens een reis naar Bali ontmoet Lily haar grote liefde en ze gaat halsoverkop trouwen . Maar dat is buiten haar ouders gerekend. David (George Clooney) en Georgia (Julia Roberts) zijn al een tijdje gescheiden en kunnen elkaar niet meer uitstaan, maar door het nakende huwelijk van hun dochter worden ze verplicht met elkaar om te gaan. David en Georgia willen allebei niet dat hun dochter trouwt, dus smeden ze samen een plan om het huwelijk te saboteren . Met tal van sarcastische moppen, snode plannen en een vleugje romantiek is dit de ideale combinatie voor een gezellige filmavond

‘Ticket to Paradise’ is vanaf 7 december beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Black Adam

Na 5000 jaar in een graf vast te zitten, ontwaakt Black Adam: de meest meedogenloze beschermer ooit. Met zijn krachten van Egyptische goden wil hij opnieuw gerechtigheid in de wereld. Nu hij in de 21ste eeuw wakker wordt, neemt hij het op tegen Wonder Woman, Superman, Hawkman en andere helden van DC. Black Adam (gespeeld door Dwayne ‘The Rock’ Johnson) gaat de strijd aan, maar wie wint?  

‘Black Adam’ is vanaf 5 december beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

The Woman King

In het Afrikaanse koninkrijk Dahomey beschermt de Agojie, een volledig vrouwelijke krijgseenheid, het land. Generaal Nanisca (gespeeld door Viola Davis) stoomt in ‘The Woman King’ een heel nieuw leger aan vrouwelijke krijgers klaar voor de strijd tegen de vijand. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, over de strijders in de 19de eeuw. 

‘The Woman King’ is vanaf 30 december beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Lyle, Lyle, Crocodile

'Lyle, Lyle, Crocodile' brengt het verhaal van een krokodil die in New York woont. Lyle (Shawn Mendes) geniet helemaal van ‘the big city life’. Hij speelt met de kinderen in de buurt en helpt de familie Primm. Maar volgens de buurvrouw hoort Lyle in de dierentuin . Lyle laat dat niet zomaar gebeuren en probeert te bewijzen dat hij helemaal niet zo slecht is als iedereen denkt.

‘Lyle, Lyle, Crodolie’ is vanaf 26 december beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

El Buen Patrón

Wanneer Blanco genomineerd wordt voor de lokale Business Excellence-prijs met zijn weegschaalbedrijf, komt hij onder grote druk te staan. De kans om de gegeerde prijs te winnen komt namelijk in gedrang wanneer een ex-werknemer wraak wil. De grote baas zit in nauwe schoentjes en doet er alles aan om de prijs toch binnen te slepen, met al de gevolgen van dien. Deze Spaanse film zorgt voor heel wat gegier in de huiskamers. 

‘El Buen Patrón’ is vanaf 9 december beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Paws of Fury: The Legend of Hank

In een stad vol katten wordt op zoek gegaan naar een nieuwe held tegen het (katten)kwaad van de schurken. Als enige hond in het nest neemt Hank de rol van stadssamoerai op zich. Met de hulp van een leraar stoomt hij zich klaar om samen met de dorpelingen de stad te redden. Ze zijn wel één detail vergeten… Katten en honden zijn helaas niet de beste vrienden. Maar dat brengt wel hilarische taferelen met zich mee. 

‘Paws of Fury: The Legend of Hank’ is vanaf 10 december beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top