Nieuw in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus

Films | Kruip deze maand lekker knus in de zetel. Want er komen weer een heleboel pareltjes naar de Proximus Pickx Mix-catalogus. Raak helemaal in de kerststemming met onze nieuwste films en series. Of geniet van fantastische awardwinnaars. Je ontdekt ze allemaal hier.

Door MF

Deel dit nieuws

Saturday Evening Film Festival: ‘Songbird’ & ‘Titane’

Kijk op zateravond naar de toppers van het Filmfestival! ‘Songbird’ en ‘Titane’ zijn twee kleppers van formaat, en ze staan in december klaar voor jou. In ‘ Songbird ’ is COVID-23 volledig ontspoord. Het sterftecijfer klimt op tot 56%. Na vier jaar van lockdowns mogen enkel de mensen met immuuniteit buiten. Dat zorgt voor moeilijkheden bij koppels, want die worden van elkaar gescheiden als ze niet beide immuun zijn. Overleven Nico en Sara deze moeilijke periode?

In ‘ Titane ’ loopt Alexia een serieuze schedelblessure op, waardoor ze een titanium plaat in haar hoofd heeft. Hierdoor krijgt ze heel wat mentale problemen. Ze ontmoet Vincent, die verslaafd is aan steroïden om zijn lichaam sterk te houden. Vinden ze samen een manier om hun emotionele problemen op te lossen?

‘Songbird’ en ‘Titane’ zijn vanaf 3 december beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Kids Christmas

Tijdens de kerstvakantie is er elke dag een nieuwe kerstfilm te zien. Beginnen doen we op 19 december met Christmas on Holly Lane en we sluiten af met het prachtige Paddington op 31 december. Maar ook ‘A family for the holidays’, ‘Forever Christmas’ en ‘DE FLUMMELS’ staan deze Kerst voor je klaar. Tijd om gezellig samen te genieten!

Ontdek tijdens de kerstvakantie elke dag een nieuwe kerstfilm in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Buttons: A Christmas Miracle

Deze maand geen gebrek aan kerstsfeer. Ook ‘Buttons: A Christmas Miracle’ vind je terug in de catalogus. In deze hartverwarmende film gaan twee meisjes op zoek naar een nieuwe thuis. Met de hulp van 2 engelbewaarders (Dick van Dyke en Angela Lansbury) gaan ze op ontdekking. Komen mirakels dan toch uit voor Kerstmis?

‘Buttons: A Christmas Miracle’ is vanaf 24 december beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Animal

Ook het klimaat blijft deze maand een belangrijk thema. In de Franse documentaire ‘Animal’ reizen de tieners Bella en Vipulan de wereld rond. Ze ontmoeten heel wat wetenschappers en activisten en leren zo meer over het klimaat en het belang van de dieren. Een echte must-see voor natuurliefhebbers, maar ook voor iedereen die meer wil weten over ons klimaat. 

‘Animal’ is vanaf 20 december beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Ben is Back

De 19-jarige Ben komt na zijn drugsverslaving op verrassingsbezoek de dag voor Kerstmis. Zijn familie is dolgelukkig bij het weerzien maar maakt zich ook zorgen. De moeder van Ben (Julia Roberts) is  ongerust  omdat ze vermoedt dat haar zoon nog niet helemaal ok is. Het weerzien loopt niet van een leien dakje, maar als moeder doet Holly er alles aan om haar zoon te beschermen.

‘Ben is Back’ is vanaf 22 december beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Clarice

Geen kerstsfeer in de nieuwe serie ‘Clarice’. De gelijknamige FBI-agente gaat terug aan het werk na de gebeurtenissen in ‘Silence of The Lambs’. Deze psychologische thriller sleept je mee in het persoonlijke verhaal van Clarice, terwijl ze seriemoordenaars achtervolgt.

‘Clarice’ is vanaf 7 december beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top