De Grote Sinterklaasshow van Studio 100 komt naar alle kinderen op Pickx

Films | 6 december komt met rasse schreden dichterbij en dat wil maar één ding zeggen: tijd voor Sinterklaas! De Sint maakte een week geleden al zijn intrede in Antwerpen en dat wil zeggen dat hij bijna klaar is voor zijn grote feest. Pickx heeft goed nieuws, want vanaf 4 december kunnen alle brave kindjes genieten van de Grote Sinterklaasshow op Pickx.be!

Door Proximus

Deel dit nieuws

We hebben hem twee jaar lang moeten missen, maar de Sint heeft nu aangekondigd dat hij samen met zijn roetpieten het Antwerpse Sportpaleis op stelten zal zetten, deze keer met de kleine kijkers erbij! Natuurlijk kunnen ze dat niet alleen en heeft de Sint dit jaar opnieuw een heleboel vrienden uitgenodigd die samen met hem een feestje willen bouwen. Samson & Marie, Nachtwacht, Mega Mindy, Plop, Piet Piraat, Bumba, GameKeepers en K3 zijn allemaal van de partij. 

De Sint voor alle kindjes

Dankzij Pickx kan je ook thuis delen in de feestvreugde. Je kan ook lekker vanuit je zetel (al dan niet omgeven door speculaas) de show beleven! Samen met Studio 100 brengt Proximus Pickx vanaf 4 december de Grote Sinterklaasshow naar de huiskamers van alle kindjes van het land.

Ook aan de doven en slechthorenden is er gedacht. Speciaal voor hen komt er een show die getolkt zal worden in een officiële gebarentaal. Studio 100 organiseert op 3 december om 10u30 in het Sportpaleis van Antwerpen een show met een tolk in erkende gebarentaal. Mensen met een auditieve handicap die gebruik willen maken van de tolk raden we aan om deze voorstelling te boeken. De plaatsen zijn voorbehouden voor doven en slechthorenden en hun gezelschap en kunnen geboekt worden via deze link.

De klanten met tv-opties Pickx+, Pickx Mix, Pickx All-Stars, Pickx All Stars & Sports of Pickx Sports kunnen de show in tv-première bewonderen op de zender Pickx+ vanaf zondag 4 december om 11u. Misschien doe je er wel inspiratie op om ’s avonds je schoen te zetten! Voor de kindjes die doof of slechthorend zijn, is er een extra show mét doventolk om 13u30 op Pickx+. Heb je nog geen Pickx+? Probeer het abonnement 1 maand gratis als afzonderlijke tv-optie of binnen Pickx Mix.

Ben je geen Proximus tv-klant? Geen probleem! Beide versies van de show zijn op live.pickx.be/sinterklaas gratis te bekijken vanaf 4 december tot en met 8 januari.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top