Dit wil je deze week niet missen op televisie

Films | Heb je weer geen idee wat je moet kijken als je deze week in de zetel ploft? Geen paniek: Pickx kan je helpen. Dit zijn alle kijktips die je niet wil missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: Out of Office

In dit baanbrekend experiment proberen vijf Vlamingen die met een burn-out kampen hun leven opnieuw in handen te nemen door een half jaar lang met zes nieuwe collega's samen te werken op een zorgboerderij. Samen komen ze voor een gigantische uitdaging te staan: een oude stal ombouwen tot korte keten biowinkel. Een project van afbreken en terug opbouwen, letterlijk en figuurlijk. Gedurende zes maanden zoeken ze uit welke keuzes ze willen maken. Want aan het einde van het experiment rest er één vraag: keren ze terug naar hun oude job of geven ze hun leven een nieuwe richting?

Bekijk ‘Out of Office’ op maandag 21 november om 20u45 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Dinsdag: Men in Black

Zij zijn het best bewaarde geheim in het universum. Kay (Tommy Lee Jones) en Jay (Will Smith) werken voor een onofficiële overheidsdienst en zijn de Men in Black, dienstverleners op het gebied van immigratie en regelaars van alles wat buitenaards is op aarde. Terwijl ze een reeks ongeregistreerde ontmoetingen onderzoeken, ontdekken de MIB-agenten het dodelijke complot van een intergalactische terrorist die op een missie is om twee ambassadeurs van tegengestelde sterrenstelsels te vermoorden die momenteel in New York City verblijven.

Bekijk ‘Men in Black’ op dinsdag 22 november om 20u40 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Woensdag: Magic Mike

Mike werkt overdag in de bouw, maar klust al jaren bij als stripper in een nachtclub. Zo hoopt hij genoeg geld bijeen te krijgen om zijn eigen zaak te openen. Op een dag neemt hij zijn jonge collega Adam mee naar de club. Adam wil ook beginnen strippen, maar hij verliest zich al snel in een spiraal van feestjes, vrouwen en geld. Ondertussen wordt Mike verliefd op Adams zus Brooke.

'Magic Mike' is een komisch drama uit 2012 met in de hoofdrollen Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matt Bomer, Joe Manganiello en Matthew McConaughey. Een vervolg op de film kwam uit in 2015 en dit jaar nog kunnen fans zich aan een derde film verwachten. 

Bekijk ‘Magic Mike’ op woensdag 23 november om 20u40 op VTM 2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Donderdag: Ons DNA

Een klein beetje DNA, meer hebben Frances Lefebure en Lieven Scheire in 'Ons DNA' niet nodig om dieren opnieuw tot leven te wekken, familieraadsels op te lossen en ons te laten kennismaken met de wonderen die de wetenschap kan verrichten op basis van genetica. Vorige week zagen we nog hoe Koen Wauters op de rooster werd gelegd en donderdag is het onder meer aan ex-veldrijder Niels Albert om proefkonijn te spelen.

Bekijk ‘Ons DNA’ op donderdag 24 november om 20u45 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. Vrijdag: Edge of Tomorrow

De aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens. De onervaren majoor William Cage wordt in de strijd geworpen en sterft al na enkele minuten. Hij wordt echter opgeslokt door een tijdlus, die hem zijn laatste 24 uur opnieuw doet beleven. Keer op keer vecht en sterft hij, maar naarmate hij zijn vaardigheden traint, aan de zijde van medestrijder Rita Vrataski, wordt hij beter en beter. Elk gevecht brengt hem een stap dichter bij de overwinning.

'Edge of Tomorrow' is een sciencefictionfilm uit 2014 met in de hoofdrollen Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton en Brendan Gleeson. 

Bekijk ‘Edge of Tomorrow’ op vrijdag 25 november om 20u00 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top