Dit heeft Netflix voor je in petto in december

Films | Zoals elke maand heeft het nummer één streamingplatform geen gebrek aan nieuwe films en series. Nu de dagen korter en kouder worden, zullen deze nieuwe films en series je zeker opvrolijken! 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Lady Chatterley's Lover

Nadat ze na een oorlogsverwonding niet meer verliefd is op haar man, gaat Lady Chatterley een heftige affaire aan met de jachtopziener op hun landgoed. Maar hoe meer ze verwikkeld raakt in die relatie, hoe meer ze ontdekt dat ze zelf met heel wat vooroordelen zit.  

'Lady Chatterley's Lover' is een verfilming van de gelijknamige roman van D.H. Lawrence. Fans van het stomende boek zullen alvast niet teleurgesteld worden, want er zijn veel pikante scènes met zwetende lichamen. Lady Constance "Connie" Chatterley (Emma Corrin) en Oliver (Jack O'Connell) gaan een waanzinnige verboden romance tegemoet. 

‘Ontdek Lady Chatterley's Lover’ vanaf 2 december op Netflix. 

The Recruit

In deze nieuwe spionageserie neemt acteur Noah Centineo, die vooral bekend staat om zijn rollen in romantische komedies, een veel serieuzere rol op zich. Hij speelt Owen Hendricks, een jonge CIA-advocaat wiens eerste werkweek niet goed begint. Na het ontdekken van een dreigbrief van ex-agent Max Meladze (Laura Haddock), die van plan is het agentschap te ontmaskeren tenzij ze wordt vrijgesproken van een ernstig misdrijf, raakt Owen verwikkeld in een gevaarlijk spel. Hij moet de wereld rondreizen in de hoop zijn missie te voltooien en zijn plaats in de CIA te vinden.

Ontdek ‘The Recruit’ vanaf 16 december op Netflix. 

A storm for Christmas

Een groep mensen komt aan op de luchthaven van Oslo, sommigen om geliefden te verwelkomen, sommigen om naar huis te reizen en sommigen om weg te vliegen. Maar op de een of andere manier gaat het mis. Ze zitten allemaal vast op het vliegveld en de klok tikt door: nog maar 24 uur tot Kerstmis... Deze Noorse miniserie is geregisseerd door Per-Olav Sørensen, die ook de scenarist is. Hij schreef ook de uitstekende serie 'The Playlist', over het ontstaan van Spotify.

Ontdek ‘A storm for Christmas’ vanaf 16 december op Netflix. 

Emily in Paris - Seizoen 3

Emily is terug voor de feestdagen! Seizoen 2 eindigde met een grote cliffhanger, waarbij Emily zich afvroeg of ze in Parijs zou blijven of niet. Maar omdat de titel van de serie niet plotseling veranderde, vermoedden we dat ze toch in de lichtstad is gebleven. Nu de teaser uit is, kunnen we daar alvast zeker van zijn! In het voorfilmpje is te zien hoe Emily uitgaat met haar Britse vriendje Alfie, terwijl ze ook nog steeds omgaat met haar Parijse vriendje Gabriel... 

Ontdek het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ vanaf 21 december op Netflix. 

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Het lijdt geen twijfel dat de film 'Knives Out' uit 2019 een vervolg nodig had. De kassacijfers waren het perfecte excuus voor regisseur Rian Johnson en Daniel Craig om er een vervolg aan te breien in de vorm van 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'.

Daniel Craig keert terug als detective Benoit Blanc, en deze keer reist hij naar Griekenland om een nieuwe moord te onderzoeken. Onder de potentiële verdachten vinden we opnieuw een indrukwekkende cast: Kate Hudson, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr, Janelle Monáe, Madelyn Cline, Jessica Henwick of Dave Bautista.

Ontdek ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ vanaf 23 december op Netflix. 

The Witcher: Blood Origin

Deze nieuwe miniserie speelt zich ongeveer 1200 jaar voor de avonturen van Geralt of Rivia af, toen het continent nog werd geregeerd door een elfenrijk. De serie speelt zich af tegen de achtergrond van een gebeurtenis die de 'samenkomst van de sferen' wordt genoemd. Daardoor werden verschillende werelden samengevoegd en strandden mensen, monsters, elfen, dwergen en halflingen op hetzelfde continent. De serie zal zich ook richten op de oorsprong van de eerste witchers.

Ontdek ‘The Witcher: Blood Origin’ vanaf 25 december op Netflix. 

Treason

Deze nieuwe serie volgt de door MI6 opgeleide agent Adam Lawrence, wiens carrière helemaal afgerond lijkt te zijn. Maar wanneer het verleden hem inhaalt in de vorm van Kara, een Russische spionne met wie hij een ingewikkeld verleden deelt, wordt hij gedwongen alles en iedereen in zijn leven in vraag te stellen. Er vormt zich een driehoeksverhouding tussen Kara, Adam en zijn vrouw Maddy; drie mensen die elkaars geheimen proberen te ontrafelen, politieke en diplomatieke relaties proberen te navigeren, terwijl ze vasthouden aan hun persoonlijke leven en degenen van wie ze het meest houden. De drie hoofdrolspelers zijn Charlie Cox, Olga Kurylenko en Oona Chaplin.

Ontdek ‘Treason’ vanaf 26 december op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top