Dit is wat je moet weten voor je de laatste aflevering van 'The Walking Dead' bekijkt

Series | Op 21 november kan je op Fox de laatste aflevering van 'The Walking Dead' bekijken. Pickx somt enkele van de belangrijke zaken van het elfde seizoen op, zodat je volledig op de hoogte bent.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Luke's verdwijning

In de laatste seizoenen verdwenen regelmatig personages uit de reeks. We denken bijvoorbeeld aan Sasha, vertolkt door Sonequa Martin-Green. Haar personage werd gewelddadig om het leven gebracht in seizoen 7. Toen de altijd opgewekte Luke in het begin van het elfde seizoen niet meer te zien was, waren fans toch bezorgd. Deze rol van acteur Dan Fogler werd in het negende seizoen geïntroduceerd en werd meteen populair. In de 22ste aflevering ('Faith') komen we te weten waar Luke is gebleven: hij is al die tijd in Oceanside gebleven met zijn partner Jules.

Het lot van Oceanside

Dankzij Luke weten we ook wat er met Oceanside is gebeurd na aflevering 16 van het elfde seizoen. In die aflevering nam Lance Hornsby de gemeenschap met geweld over. Carol sloot toen een deal met Pamela Milton om Sebastian op te offeren voor de vrijlating van hun gemeenschappen. Blijkbaar koos Pamela ervoor om af te maken wat Lance was begonnen, want Luke en Jules bevestigen dat Oceanside sindsdien onder controle van de Commonwealth is gebleven.

Nog een verdwijning

Naast de verdwijning van Luke beroert ook het lot van Heath, een rol van Corey Hawkins, de gemoederen. Hawkins verliet in het zesde seizoen de succesreeks voor een rol in '24: Legacy'. Zijn personage werd zonder enige verklaring uit de reeks geschreven. In een interview met Screenrant suggereerde producent Angela Kang onlangs dat Heath door de Scavengers werd ontvoerd en meegenomen naar het hoofdkwartier van CRM, de Civic Republic Military. Nu het laatste seizoen op zijn einde loopt, zien we dat CRM prominenter voorkomt in de verhaallijnen van de afleveringen. Het zou kunnen dat de protagonisten van 'The Walking Dead' in de laatste aflevering eindelijk te weten komen wat er met Heath is gebeurd.

Bekijk de laatste aflevering van ‘The Walking Dead’ vanavond om 20u35 op FOX of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top