Deze films zijn nieuw in de bioscoopzalen

Kids | Zin in een gezellig uitstapje deze week? Wij hebben goed nieuws, want er zijn weer een paar nieuwe films aangekomen in de bioscoopzalen. Pickx vertelt je er meer over. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

SuperHond & TurboKat

In 1969 stuurt een wetenschapper zijn loyale hond Buddy de ruimte in en anno 2022 crasht hij in een klein stadje waar huisdieren voortdurend de dupe zijn van dierenhater Agent Peck. Wanhopig op zoek naar zijn baasje, werkt Buddy samen met de geniale miljonairskat Felix, die hem zal helpen tijdens een dol avontuur dwars door de stad.

Een hilarisch avontuur over vriendschap, heldendom en positiviteit. Met de stemmen van onderen anderen Luke Evans, Nick Frost en Gemma Arterton. 

Lair

Dr Steven Caramore verdient zijn brood met het ontkrachten van beweringen over het bovennatuurlijke samen met zijn Haïtiaanse vertrouweling, Ola. Maar wanneer een vriend en collega, Ben Dollarhyde, van moord wordt beschuldigd, en beweert dat hij door iets demonisch is bezeten, wordt Caramore gedwongen zijn eigen overtuigingen in twijfel te trekken. Hij zet het appartement van zijn overleden vader vol met voorwerpen waarvan gezegd wordt dat ze bezeten of vervloekt zijn, en rust het pand uit met bewakingsapparatuur. Vervolgens verhuurt hij het appartement aan een nietsvermoedend gezin...

Deze horrorfilm van regisseur Adam Ethan Crow zal je vast en zeker doen huiveren. In de hoofdrollen zien we
Oded Fehr, Alexandra Gilbreath, Lee Nicholas Harris en Corey Johnson. 

Birta

Birta is ongerust wanneer ze hoort dat haar moeder geldzorgen heeft. Misschien is er dit jaar zelfs geen geld voor een kerstfeest! Met een groot hart en een sterk rechtvaardigheidsgevoel wil Birta haar familie er weer bovenop helpen. Maar geld verdienen is niet eenvoudig als je pas 11 jaar bent.

Een film die zich afspeelt rond Kerstmis, maar eigenlijk toch geen kerstfilm is! “Ik vind dat je het hele jaar rond naar Birta kan kijken", zegt regisseur Bragi Thor Hinriksson. "Maar in de kerstperiode nog net iets vaker.” Deze film uit IJsland zal zeker je hart veroveren. 


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top