Kijktips die je weekavonden zullen kleuren

Films | Heb je geen inspiratie voor activiteiten op deze donkere avonden? Niet getreurd: je kan gewoon voor de televisie kruipen met deze kijktips.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: 'The Sky Is the Limit'

Al vijf seizoen lang volgen we de Vlaamse elite op de voet in 'The Sky Is the Limit'. Vanavond kan je kijken naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen en daarin maak je kennis met een paar nieuwe mensen. 

Yves Maes won als jonge Limburger al de titel van ondernemer van het jaar. Alles begon met de aankoop van 1 eigen tractor nu 20 jaar geleden. Inmiddels leidt Yves een afvalverwerking- en containerbedrijf met een jaarlijkse omzet van bijna 100 miljoen euro. Joshua Van de Aa woont en werkt als Antwerpenaar in de Londense City. Josh wilde als tiener heel graag dokter worden. Maar met zijn diploma van het technisch onderwijs was dat niet eenvoudig. Met veel doorzetting slaagde hij in zijn opzet.

Bekijk ‘The Sky Is the Limit’ op maandag 14 november om 21u00 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Dinsdag: 'Alex Agnew's Fear Factor'

Je herinnert je zonder twijfel nog 'Fear Factor', het programma waarin de deelnemers de gekste stoten moesten uithalen en de vieste dingen moesten eten. Wel: er blaast een nieuwe wind door het programma. Het komt namelijk terug op televisie met niemand minder dan Alex Agnew als presentator. 

Alex confronteert de deelnemers met een reeks zware beproevingen en ongeziene stunts. 16 duo's kijken hun grootste angsten recht in de ogen.

Bekijk 'Alex Agnew's Fear Factor' op dinsdag 15 november om 21u00 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Woensdag: 'Sex Tape'

Vroeger hadden Jay en Annie een spannend seksleven, maar tien jaar en twee kinderen later is de passie en romantiek in hun relatie ver te zoeken. Ze besluiten om zichzelf te filmen terwijl ze drie uur lang alle standjes uitproberen uit het boek 'The Joy of Sex'. Het leek een goed idee, tot ze erachter komen dat hun sekstape per ongeluk naar andere mensen werd gemaild. Nu hun reputatie op het spel staat, proberen ze koste wat het kost te vermijden dat hun video online komt.

'Sex Tape' is een komedie uit 2014, geregisseerd door Jake Kasdan. In de hoofdrollen zie je Jason Segel, Cameron Diaz, Rob Corddry, Ellie Kemper, en Rob Lowe. 

Bekijk ‘Sex Tape’ op woensdag 16 november om 20u35 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Donderdag: 'Once Upon a Time ... in Hollywood'

Los Angeles, zomer 1969. Terwijl de stad opgeschrikt wordt door moorden van sekteleider Charles Manson en diens volgelingen, voelt acteur Rick Dalton aan dat zijn hoogdagen op televisie stilaan geteld zijn. Hij vindt troost bij stuntman Cliff Booth, zijn rechterhand en tevens zijn chauffeur en klusjesman. Samen proberen ze opnieuw naam te maken, maar Rick ziet met lede ogen aan hoe Hollywood een nieuw tijdperk ingaat. Enkel zijn buurman, de beroemde Poolse regisseur Roman Polanski, en diens echtgenote Sharon Tate zorgen voor de nodige afleiding.

'Once Upon a Time in Hollywood' is een drama uit 2019, geschreven en geregisseerd door Quentin Tarantino. Hij wordt gedragen door een grote ensemble cast geleid door Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, en Margot Robbie. De film won twee Oscars: beste bijrol voor Brad Pitt en en beste productieontwerp. 

Bekijk 'Once Upon a Time ... in Hollywood' op donderdag 17 november om 20u35 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Vrijdag: 'The Legend of Tarzan'

De weesjongen John Clayton, beter bekend als Tarzan, is na de dood van zijn ouders opgevoed door een aap. Na jaren verlaat hij Afrika om in het huis van zijn ouders in Engeland te gaan wonen met zijn vrouw Jane Porter. De Belgische koning Leopold II verzoekt hem echter om terug te gaan om erachter te komen hoe het gesteld is met het land. De Amerikaan George Washington Williams wilt hem vergezellen om te ontdekken wat de koning verbergt. Jane dringt erop aan dat ze met de mannen meegaat omdat ze Afrika mist. Wanneer ze aankomen, valt een man die voor koning Leopold II werkt hun dorp aan en neemt Tarzan en Jane gevangen. Met de hulp van Washington ontsnapt hij en gaat hij op pad om Jane te redden door de jungle in te gaan. Washington sluit zich bij hem aan.

'The Legend of Tarzan' uit 2016 is geregisseerd door David Yates en werd gebaseerd op het personage Tarzan, gecreëerd door Edgar Rice Burroughs. In de film zie je Alexander Skarsgård, Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Djimon Hounsou, Jim Broadbent en Christoph Waltz in de hoofdrollen.

Bekijk ‘The Legend of Tarzan’ op vrijdag 18 november om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top