Kijktips om elke avond van de week van te genieten

Films | Nu de temperatuur eindelijk echt gezakt is en de wintertijd volop aan de gang is, kunnen we pas echt zeggen dat het herfst is. Geniet dus maar van de donkere avonden met een leuk programma, film of serie! Pickx lijst de tips van deze week voor je op. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: 'Blind Getrouwd'

Het was een hobbelig seizoen, met koppels waar 'de vonk' er precies toch niet in zat. Of de band die ze ondertussen na al die weken hebben opgebouwd genoeg is om samen te blijven, horen we tijdens de laatste afleveringen. Maandagavond is het tijd voor de eerste beslissingsmomenten voor Brecht en Dziubi, en Joren en Lien

We zien hoe Brecht en Dziubi hun appartement leegmaken, en hoe dat bij Dziubi toch voor een emotioneel moment zorgt. Daarnaast plant Joren de dag voor het beslissingsmoment nog een boottochtje op de Leie voor 'zijn' Lien. Ook voor Florence en Jiri is het tijd om in te pakken, maar hun beslissingsmoment volgt pas volgende week. Voor Christiaan en Jana was het koppelsweekend turbulent. Terug in Kontich wil Christiaan Jana na een drukke werkdag verrassen met een aperitief en diner, maar Jana blokt zijn goede bedoelingen af.

Bekijk ‘Blind Getrouwd' op maandag 7 november om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Dinsdag: 'War for the Planet of the Apes'

Caesar en zijn apen wonen vredig in de bossen rond San Francisco, tot een vredelievend gebaar van Caesar onbedoeld tot een bloedbad leidt. De oorlog tussen mens en aap barst weer los en een wraakzuchtige kolonel is vastbesloten de laatste intelligente apen uit te roeien.

'War for the Planet of the Apes' is een sciencefictionfilm uit 2017 geregisseerd door Matt Reeves. Het is het vervolg op 'Dawn of the Planet of the Apes' (2014) en de derde film in de 'Planet of the Apes' reboot franchise. In de hoofdrollen zie je Andy Serkis als Caesar, naast Woody Harrelson en Steve Zahn. 

Bekijk 'War for the Planet of the Apes' op dinsdag 8 november om 20u35 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Woensdag: 'Durf te vragen'

In België leven naar schatting 20.000 sikhs. De grootste sikhgemeenschap woont in Sint-Truiden. Daar gaat Siska samen met Pritty naar de gurdwara tempel om een viering bij te wonen. Ze wacht de 17-jarige Ansh op aan school en bezoekt de nachtwinkel van haar ouders. "Maar wat is een sikh eigenlijk?" "Van waar komen de sikhs?" "Waarom hebben sikhs lange haren en baarden?" Amar en Mani, Supanjit, Leena, Rabinder, Jaspreet en Kamaljit, en Joy leggen uit wat het sikhisme voor hen betekent in hun dagelijks leven.

Bekijk ‘Durf te vragen’ op woensdag 9 november om 20u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Donderdag: 'Split'

Drie jonge meisjes worden op klaarlichte dag gedrogeerd en ontvoerd. Ze worden wakker in een duistere kelder en ontdekken dat hun ontvoerder Kevin heet. Maar de volgende ochtend staat er iemand voor hun neus die er weliswaar uitziet als Kevin, maar innerlijk heel anders in elkaar zit. Al snel blijkt de getroebleerde man drieëntwintig persoonlijkheden te hebben. De meisjes moeten zien te ontsnappen voordat ze worden geconfronteerd met zijn vierentwintigste, de enige voor wie ze écht bang moeten zijn: The Beast.

'Split' is een psychologische horrorfilm uit 2016, geschreven, geregisseerd en geproduceerd door M. Night Shyamalan, met in de hoofdrollen James McAvoy, Anya Taylor-Joy en Betty Buckley. 

Bekijk ‘Split’ op donderdag 10 november om 22u55 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Vrijdag: 'Tomb Raider'

Lara Croft kan de dood van haar vader maar niet accepteren en besluit het raadsel van zijn mysterieuze verdwijning voor eens en voor altijd op te lossen. Gewapend met haar verstand, blind vertrouwen en doorzettingsvermogen, moet ze tot het uiterste gaan tijdens haar reis naar een graftombe op een mythisch eiland voor de kust van Japan.

Tomb Raider is een actie-avonturenfilm uit 2018 geregisseerd door Roar Uthaug. In de film speelt Alicia Vikander de rol van Lara Croft,

Bekijk ‘Tomb Raider’ op vrijdag 11 november om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top