Heel wat veranderingen voor de familie Planckaert in ‘Chateau Planckaert’

Films | Zondag 30 oktober is alweer een nieuw seizoen van ‘Chateau Planckaert’ van start gegaan. In deze realityserie worden we opnieuw meegenomen naar Frankrijk waar de familie Planckaert een oud kasteel opknapt. Het werk aan die chateau schiet al goed op, maar ondertussen wordt de familie geplaagd door een aantal andere grote veranderingen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Grote veranderingen voor de familie Planckaert in ‘Chateau Planckaert’

Vlaanderens populairste familie staat sinds afgelopen zondag weer volop in de schijnwerpers dankzij het nieuwe seizoen van ‘Chateau Planckaert’. In deze realityserie op Eén staat de opknapbeurt en renovatie van een Frans kasteel door de familie centraal, maar zien we ook hoe het de familie Planckaert op andere domeinen vergaat.

Al van bij de eerste aflevering is het duidelijk dat er dit jaar heel wat grote gebeurtenissen op til zijn bij de Planckaerts. Zo zien we dat de relatie van Junior Planckaert met Pauline steeds diepgaander wordt en dat de nieuwe vriendin ook een eigen plek krijgt in de familie. De gezondheid van Eddy Planckaert komt meer in the picture te staan nadat hij een verontrustende medische check-up had gekregen. Gelukkig kan er ook nog gelachen worden in Frankrijk, zeker wanneer de toren van het kasteel eindelijk ingehuldigd kan worden.

Nieuwe projecten

De Planckaerts zien ondertussen hoe de gezondheidstoestand van mémé Clara achteruit gaat. Vooral Christa neemt de zorgen van haar moeder op zich, maar ziet de situatie steeds somberder in… Mémé Clara zal uiteindelijk komen te overlijden en dat is een domper voor de hele familie.

Er zal helaas niet veel tijd zijn om stil te staan bij het overlijden van mémé Clara want de Planckaerts hebben ook besloten om hun chambres d’hôtes in de Ardennen te sluiten. Ze doen dit om hun horeca-activiteiten in Frankrijk te kunnen starten, meer bepaald hun Planckaert-glamping. Daar zal Eddy tevens zijn allernieuwste project onthullen… Wil je weten wat dit inhoudt? Volg dan zeker het nieuwe seizoen van 'Chateau Planckaert'!

Bekijk ‘Château Planckaert’ elke zondag om 20u00 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top