Kijk naar ‘30 Jaar Familie’: het jubileumfeest van de langstlopende Vlaamse serie ooit

Series | Morgenavond kan je op VTM naar ‘30 Jaar Familie’ kijken. Het jubileumfeest moest normaal gezien begin dit jaar plaatsvinden, maar daar stak een of ander virus een stokje voor. Gelukkig waagde VTM in september een nieuwe poging, en het resultaat mag er wezen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Iets meer dan 30 jaar geleden, op 30 december 1991, maakten we met z’n allen kennis met de familie Van den Bossche in de televisieserie ‘Familie’. In deze serie zagen we hoe het bedrijf van de familie werd gerund en hoe de Van den Bossches alle moeilijkheden op hun pad hebben weten te overwinnen. ’Familie’ heeft op dertig jaar tijd een enorme fanbase opgebouwd en die kon in september naar de Lotto Arena afzakken om samen met de acteurs terug te blikken op de leukste avonturen in de serie.

Een groot feest

Het feest moest normaal in januari van dit jaar plaatsvinden, maar daar stak het coronavirus helaas een stokje voor. VTM stond erop om van dit jubileum een groot zorgeloos feest te maken en daarom werd het evenement naar 17 september verhuisd. Op die manier werd ook het nieuwe seizoen van 'Familie' extra kracht bijgezet.

Omdat het mediabedrijf nu meer tijd had, lag de weg open om een nog groter feest te bouwen en dat bleek ook uit het programmaboekje. '30 jaar Familie' bevat muzikale medley’s waar fans bij konden meezingen, maar ook bloopers uit de oude doos, muzikale optredens en zelfs verrassingsacts van Willy Sommers en Camille. Zowat alle leden van de cast waren aanwezig en hebben voor een spectaculaire show gezorgd. Het spreekt uiteraard voor zich dat je dit uniek moment niet mag missen!

Bekijk '30 Jaar Familie’ op zaterdag 5 november om 19u50 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top