Deze nieuwigheden komen naar Prime Video in november

Films | Zoals elke maand schotelt het online streaming platform Prime Video ons weer een heleboel nieuwe releases voor. Pickx heeft de catalogus van november doorgespit om je de films en series te brengen die je niet wil missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

My Policeman

Na 'Don't Worry Darling' staat Harry Styles weer voor de camera in de film gebaseerd op een waargebeurd verhaal 'My Policeman'. De zanger speelt Tom Burgess, die in het Brighton van de jaren 50 woont. Hij is politieman en homo, ondanks dat hij getrouwd is met lerares Marion Taylor. Naast zijn huwelijk houdt hij er daarom een relatie op na met Patrick Hazlewood, een museumcurator. Hun affaire moet strikt geheim blijven omwille van de puriteinse Britse samenleving van die tijd. Dat lees je goed: homoseksualiteit was tot 1967 illegaal in het Verenigd Koninkrijk... De film wisselt springt heen en terug tussen de personages in hun jonge jaren en eens ze oud zijn. Een intiem portret van een verboden relatie. 

'My Policeman' is vanaf 4 november beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.


Mammals

Deze 6-delige komedieserie volgt het verhaal van Jamie (James Corden), een Michelinsterkok wiens wereld implodeert wanneer hij schokkende geheimen ontdekt over zijn zwangere vrouw, Amandine (Melia Kreiling). Jamie gaat op zoek naar antwoorden met de hulp van zijn schoonbroer Jeff (Colin Morgan). Door deze jacht worden ook de scheuren in Jeffs huwelijk met Jamies zus Lue (Sally Hawkins) groter. Jeff probeert tot Lue door te dringen, maar dat doet Lue alleen maar dieper afdalen in een geheime fantasiewereld...

'Mammals' is vanaf 11 november beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

The People We Hate at the Wedding

Wat is een betere manier om de banden van een disfunctionele familie te versterken dan met een bruiloft? Dat is het gekke idee van Eloise: ze nodigt haar moeder, Donna, en haar halfbroer en -zus, Alice en Paul, uit voor haar trouwfeest. Ze hebben elkaar lang niet gezien en het minste wat je kan zeggen is dat het geen grote liefde is tussen de familieleden. Het feest moet een poging worden om oude wonden te genezen en vrede te sluiten, maar in plaats daarvan zouden er wel eens nog vonken van kunnen komen. Deze komedie met Kristen Bell ('The Good Place') moet je zeker gezien hebben!

'The People We Hate at the Wedding' is vanaf 18 november beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top