Deze personages uit 2022 wil jij zijn voor Halloween

Films | Nog geen kostuum voor Halloween? Geen zorgen, wij kunnen je helpen. Dit jaar kregen we zowel op het grote als het kleine scherm weer wat interessante personages te zien, en jij kan hun look creëren om iedereen af te troeven op 31 oktober.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Eddie

Nog zo’n succesverhaal van Netflix is ‘Stranger Things’. Het vierde seizoen van de show brak dit jaar dan ook alle records op Netflix. Eleven, Mike, Will, Lucas, Max en Dustin vochten als nooit tevoren tegen de mysterieuze krachten van de Upside Down. In deel vier maakten we kennis met een gloednieuw personage dat meteen de harten van alle fans won: Eddie Munson. Hij is de leider van de Dungeons & Dragons Hellfire groep en een echte buitenstaander. Zijn kostuum is zeker een hit deze Halloween, en je hebt er maar een paar dingen voor nodig: rommelig haar, een Hellfire club t-shirt, een leren jas en een aantal rock accessoires. Je kan natuurlijk ook altijd opteren voor de slechterik Vecna, maar dat kostuum zal iets meer tijd in beslag nemen.

Bekijk 'Stranger Things' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Wednesday Addams

De serie 'Wednesday', waarin een van de meest angstaanjagende personages van de iconische Addams Family centraal staat, zal nog niet uit zijn op Halloween. Toch wil dat niet zeggen dat je niet als het titelpersonage gekleed kan gaan. In 'Wednesday' wordt het sombere jonge meisje gespeeld door Jenna Ortega en raakt ze verstrikt in een onderzoek naar een moord. Om je te verkleden als de tiener heb je twee vlechten, een zwarte jurk en een rolkraagtruitje nodig. Zo simpel kan het zijn!

Ontdek ‘Wednesday’ vanaf 23 november op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Kate Sharma

Netflix heeft dit jaar een reeks successen geboekt, en een die we allemaal zagen aankomen was het tweede seizoen van ‘Bridgerton’.  Na ons te hebben verleid met het intense liefdesverhaal tussen Daphne en de Duke in het eerste deel, zijn we terug met het huwelijk van de oudste telg van de familie, Anthony Bridgerton. Hij heeft lang de boot afgehouden en wilde niet trouwen, maar nu besluit hij dat het toch eindelijk tijd is om een gezin te stichten. Anthony zet zijn zinnen op de diamant van het seizoen, Edwina Sharma, maar kan niet ontkennen dat hij zich eigenlijk meer aangetrokken voelt tot haar zus, Kate. Dit personage, met haar temperament en klasse, is de perfecte keuze voor een kleurrijk Halloweenkostuum.
 
Bekijk 'Bridgerton' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Elvis

'Elvis' is ongetwijfeld een van de meest opvallende films van dit jaar. De biopic blikt terug op het leven en de carrière van de King, gespeeld door Austin Butler, en richt zich vooral op de relatie van de ster met zijn mysterieuze manager, Tom Parker, gespeeld door niemand minder dan Tom Hanks. Naast een groot succes heeft de film ook de Elvis Mania nieuw leven ingeblazen. Het resultaat? Lekker veel Elviskostuums om uit te kiezen in de verkleedwinkels, want naar Halloween gaan als de King is een uitstekende keuze dit jaar.

Anna Delvey

Dit kostuum is niet het engste - tenzij je grootste angst is om opgelicht te worden door je beste vrienden - maar wordt zeker een hit op 31 oktober. Anna Delvey is het hoofdpersonage in de Netflix-serie 'Inventing Anna'. De oplichtster is erin geslaagd zich voor te doen als een rijke Duitse erfgename en nadat ze op de kap van een aantal rijke vrienden heeft geleefd, krijgt ze de banken bijna zover om haar een lening te geven die ervoor zorgt dat ze haar kunststichting kan openen. Ook haar kostuum vergt geen buitensporige investering: je hebt haar iconische bril en zakelijke look nodig, met optioneel een (nep) luxe handtas.

Bekijk 'Inventing Anna' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Michael Myers

Deze horrorklassieker wordt ongetwijfeld een van de topkostuums voor Halloween dit jaar, en niet alleen omdat de saga tijdloos is. Het fenomeen heeft ook te maken met de release van een nieuwe film, die de laatste in de reeks zou moeten zijn. In 'Halloween Ends' nemen we afscheid van het personage van Michael Myers en dat zou er weleens voor kunnen zorgen dat extra veel mensen op verkleedfeestjes in zijn kostuum aankomen. Wat heb je nodig? Het iconische masker van de moordenaar en een bloederig (plastieken) mes.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top