De perfecte programma's om dit weekend (griezelig) mee in de zetel te duiken

Films | Tijd voor weekend én de herfstvakantie. Reden te meer dus om eens lekker in de zetel te kruipen en te genieten van een paar goede programma's, films en series. Pickx tipt er alvast een paar.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: IT: Chapter Two

Hoewel hij verslagen werd door de leden van de Losers' Club keert de kwaadaardige clown Pennywise 27 jaar later terug om het stadje Derry, Maine, opnieuw te terroriseren. Nu ze volwassen zijn, zijn de jeugdvrienden al lang hun eigen weg gegaan. Maar als er mensen beginnen te verdwijnen, roept Mike Hanlon de anderen naar huis voor een laatste gevecht. De Losers moeten hun diepste angsten overwinnen om de clown Pennywise te vernietigen, die nu krachtiger is dan ooit.

'It: Chapter Two', geregisseerd door Andy Muschietti, is een vervolg op 'It' (2017). Het is de tweede van een tweedelige verfilming van de gelijknamige roman van Stephen King uit 1986. In de hoofdrollen zien we onder andere Jessica Chastain, James McAvoy en Bill Skarsgård als Pennywise.

Bekijk ‘IT: Chapter Two’ op vrijdag 28 oktober om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

A Thousand Little Cuts

We houden de spookachtige sfeer aan met 'A Thousand Little Cuts'. Anne wordt wakker in het ziekenhuis zonder zich te herinneren hoe ze daar is gekomen of waarom. Ze raakt in een discussie verwikkeld met een psychiater die haar niet kan laten gaan voordat ze zich kan herinneren wat er de afgelopen nacht is gebeurd. Samen herontdekken ze Annes herinneringen en de incidenten die leidden tot een traumatische gebeurtenis.

'A Thousand Little Cuts' is een thriller die dit jaar uitgebracht werd met Josh Brandon aan het roer als regisseur. Rebecca Liddiard kruipt in de huid van hoofdpersonage Anne, die eerder ook al te zien was in 'Frankie Drake Mysteries'

'A Thousand Little Cuts' is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

Zaterdag: LEGO MASTERS

Na negen aflevering is het eindelijk zover: tijd voor de finale van 'LEGO MASTERS'. Van de acht duo's uit Vlaanderen en Nederland die begonnen aan de wedstrijd, blijven er nu nog drie over. Zij strijden om de titel LEGO Masters 2022, een reis naar LEGO House in Denemarken en 25.000 euro. Ze krijgen alle vier miljoen steentjes tot hun beschikking om in 28 uur het allermooiste bouwwerk van hun leven te bouwen. Wie tovert de kleine steentjes om tot spectaculaire creaties?

Bekijk ‘LEGO MASTERS’ op zaterdag 29 oktober om 20u30 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

The Watcher

'The Watcher' volgt het waargebeurde verhaal van een gezin dat in hun droomhuis intrekt. Ze vallen echter snel van hun roze wolk wanneer ze brieven beginnen te ontvangen van een stalker die het pseudoniem "The Watcher" gebruikt. Hij ziet alles wat ze doen en het jaagt hen de stuipen op het lijf. Gedurende de serie probeert de familie te achterhalen wie hen bespiedt, met de hulp van mensen die ze onderweg ontmoeten, waaronder een privédetective, de politie van Westfield en zelfs hun oude vrienden en buren.

Deze Amerikaanse miniserie is gemaakt door Ryan Murphy en ging in première op 13 oktober 2022. In de hoofdrollen herken je Naomi Watts en Bobby Cannavale.

Ontdek ‘The Watcher’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Zondag: A Monster Calls

Na de scheiding van zijn ouders woont de 12-jarige Conor bij zijn moeder, die ernstig ziek is. De grootmoeder van Conor komt daarom geregeld langs, maar hij heeft geen goede band met haar. Op school wordt hij door zijn klasgenoten gepest. Op de koop toe heeft Conor 's nachts last van nachtmerries: in zijn verbeelding krijgt hij elke nacht bezoek van een monster dat hem verhalen komt vertellen...

'A Monster Calls' is een dark fantasy drama geregisseerd door J. A. Bayona en gebaseerd op de gelijknamige roman van Patrick Ness. In de film spelen onder anderen Sigourney Weaver, Toby Kebbell en Liam Neeson de pannen van het dak. 

Bekijk ‘A Monster Calls’ op zondag 30 oktober om 18u30 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top