De nieuwigheden van november op Streamz

Series | De lange weekends van november zijn gemaakt om te bingewatchen en wie een abonnement heeft op Streamz blijft de komende maand alvast niet op zijn honger zitten. Een overzicht van enkele nieuwe titels die zeker een plekje op je watchlist verdienen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Over de Oceaan - seizoen 2

Over de Oceaan’, het programma waarin BV’s met een zeilboot proberen om de Atlantische Oceaan over te varen, komt deze maand terug! De nieuwe afleveringen gaan van start op 26 december met als crew Élodie Ouédraogo, Annelien Coorevits, James Cooke, Gert Verheyen, Jonas Geirnaert en Ella Leyers. Zij maken de niet ongevaarlijke tocht van meer dan 5.000 kilometer naar het tropische eiland Santa Lucia in de Caraïbische zee.

Het nieuwe seizoen van ‘Over de Ocean’ komt in januari op Play4, maar is al vanaf 26 december te zien op Streamz.

Ontdek 'Over de Oceaan' vanaf 26 januari op Streamz via Pickx!

2DEZIT

In de nieuwe serie ‘2DEZIT’ volgen we het turbulente leven van enkele studenten die voor het eerst op kot gaan in een grote studentenstad. De perfectionistische 18-jarige Lotte (Ninalotte Roose, bekend van ‘Bittersweet Sixteen’) begint aan haar eerste academiejaar op de universiteit met haar high school sweetheart Lucas (Nathan Bouts, bekend van ‘FOMO’ en ‘wtFOCK’). Maar wanneer ze goed en wel kennismaken met het studentenleven anno 2022, inclusief alle wilde feestjes, liefde en lust, drank en drugs, dikke cursussen en loeiharde muziek, worden hun levens duchtig door elkaar geschud.

Ontdek ‘2DEZIT’ nu op Streamz via Pickx!

Geldwolven

Frank De Jong (Tom Van Dyck) is een timide en loyale expert in fraude bij een verzekeraar. Wanneer hij op een dag in de steek gelaten wordt door zijn vrouw , beslist hij zijn leven drastisch om te gooien. Eerlijk zijn duurt hem te lang. Hij gaat in zee mee zijn absolute tegenpool, Chris De Wolf (Joren Seldeslachts). Die charmante jongen leeft van dag tot dag en neemt met zijn partner in crime Micky (Yannick Jozefzoon) mensen in de maling om rond te komen. De combinatie van Frank zijn kennis over de verzekeringswereld en het lef en de overtuigingskracht van Chris en Micky zorgen ervoor dat ze snel veel geld verdienen. Voor het eerst in zijn leven overtreedt Frank de regels en ontpopt hij zich tot een mastermind die iedereen te slim af is. Maar al snel worden ze eraan herinnerd dat men zich niet tegen alles in het leven kan verzekeren… De eerste twee afleveringen van deze nieuwe fictiereeks zijn deze maand te zien op Streamz.

Ontdek ‘Geldwolven’ vanaf 14 november op Streamz via Pickx!

Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

The White Lotus – seizoen 2

Benieuwd naar de serie die op de afgelopen Emmy-uitreiking uitgeroepen werd tot de beste gelimiteerde serie van het jaar? ‘The White Lotus’ wist niet alleen die award te winnen, in zijn categorie won de HBO-reeks ook de beeldjes voor de beste actrice in een bijrol (Jennifer Coolidge) en de beste acteur in een bijrol (Murray Bartlett). Dankzij dat succes werd de serie, die nochtans bedoeld was als een eenmalige miniserie, verlengd voor een tweede seizoen, dat weliswaar een geheel nieuw verhaal zal vertellen.

Het tweede seizoen verkast van het tropische resort in Maui naar het Siciliaanse San Domenico-paleis. Bedenker Mike White loste nog maar weinig over het verloop van seizoen 2 en ook hoofdrolspeelster Aubrey Plaza liet al vallen dat het nutteloos is om al te raden naar welk mysterie we voorgeschoteld zullen krijgen. “Iedereen zal verrast zijn”, zei ze.

Ontdek het tweede seizoen van ‘The White Lotus’ vanaf 31 oktober op Streamz via Pickx!

Jamal: the final battle

De Borgerhoutse kickbokser Jamal Ben Saddik verloor zijn gevecht om de titel van wereldkampioen tegen de Nederlander Rico Verhoeven, maar ondanks die tegenslag op het cruciale moment is “The Goliath” een levende legende in zijn geboortedorp. Documentaireregisseur Duco Coops volgt Ben Saddik al maanden van dichtbij om de fysieke en mentale voorbereidingen voor de cruciale strijd om het kampioenschap in beeld te brengen. De driedelige reeks ‘Jamal: the final battle’ sleept je mee in zijn tocht om zijn levensdroom te vervullen en alle hoogte- en dieptepunten die daarmee gepaard gaan.

Ontdek ‘Jamal: the final battle’ vanaf 26 oktober op Streamz via Pickx!

LoveMe – seizoen 2

‘The Bachelor’ voor de nieuwe generatie, zo kan je ‘LoveMe’ gerust omschrijven. Aidan De Groeve, voor de lezers van TAGMAG geen onbekende, gaat in een Spaanse villa op zoek naar de liefde van zijn leven. Daarbij krijgt hij hulp van Jaël Ost, die in het eerste seizoen nog op zoek ging naar de ware liefde. Wanneer Aidan zes knappe singles voorgeschoteld krijgt kan hij ofwel kiezen voor de liefde, ofwel voor de lust.

Ontdek het tweede seizoen van ‘LoveMe’ nu op Streamz via Pickx!

House of the Dragon

Sinds 22 augustus verschijnt wekelijks een nieuwe aflevering van deze spin-off van het fenomeen ‘Game of Thrones’. Vanaf november staat het hele eerste seizoen op Streamz. ‘House of the Dragon’ toont ons wat er zich 200 jaar voor de gebeurtenissen van ‘Game of Thrones’ afspeelde in Westeros, te beginnen met de aanduiding van een troonopvolger in de clan Targaryen. Prinses Rhaenyra Targaryen (Emma D'Arcy) maakt aanspraak op de IJzeren Troon maar daar willen enkele invloedrijke personen uit Westeros een stokje voor steken. Zij zien broer Daemon Targaryen (Matt Smith) liever de plak zwaaien. De troonopvolging gebeurt best snel want het risico dat er een burgeroorlog uitbreekt in Westeros wordt met de dag groter.

Ontdek ‘House of the Dragon’ nu op Streamz via Pickx!

Fils de

Fils de’ is een Belgische serie die je meeneemt naar hartje Brussel. Gangster Franck Pistone was zeventien jaar op de vlucht na de roof van de eeuw. Hij keert terug naar Brussel om zich met zijn kinderen te verzoenen, omdat hij voelt dat zijn einde nabij is. Die terugkeer ontketent echter in een gevaarlijke schattenjacht in onze hoofdstad.

Camille, de buitenechtelijke zoon van de gangster, moet opnieuw contact leggen met de vader die hij nooit echt gekend heeft. Hij heeft namelijk een tijdje geleden de Nederlandse maffia de rug toegekeerd en ziet het niet meteen zitten om terug aan te knopen met dat milieu. Om de aandacht van zijn vader te trekken, besluit Camille de diamanten terug te vinden die zijn vader zeventien jaar eerder in Brussel heeft verborgen. Salim, zijn beste vriend, zal hem helpen.

Ontdek ‘Fils de’ vanaf 2 november op Streamz via Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top