Nieuw in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus

Films | Benieuwd welke nieuwe series en films voor je klaarstaan in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus? Kom het hier te weten!

Door MF

Deel dit nieuws

Destroyer

De actiefilm ‘Destroyer’ volgt Erin Bell (Nicole Kidman), een politiedetective. Als jonge vrouw moest ze undercover gaan in een bende in de woestijn, met tragische gevolgen. Ze moet haar weg terug vinden wanneer de leider van de bende opnieuw opduikt. Wat ze niet beseft, is dat deze actie haar hele leven voorgoed zal veranderen.  

‘Destroyer’ is vanaf 10 november beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Hell or High Water

Na de dood van zijn moeder verliest de werkloze olie- en gaswerker Toby Howard (Chris Pine) zijn ranch aan de Texas Midlands Bank. Wanneer zijn broer Tanner Howard (Ben Foster) de gevangenis mag verlaten, spannen ze samen om de kantoren van de Texas Midlands Bank te beroven. Zo hebben ze opnieuw geld, zodat Toby zijn lening kan betalen en het onroerend goed kan nalaten aan zijn zonen. Ondertussen proberen de bijna gepensioneerde Texas Rangers de volgende zet van de dieven te doorgronden.

‘Hell or High Water’ is vanaf 17 november beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Hopper

‘Hopper & de hamster der duisternis’ volgt het avontuur van drie buitenbeentjes. Hopper schaamt zich over zijn uiterlijk, hij is namelijk half haas en half kip. Samen met een schildpad en een stinkdier trekt hij op avontuur en leert hij zichzelf te aanvaarden. De animatiefilm is een volledig Belgische productie, waar we enorm trots op mogen zijn! 

‘Hopper’ is vanaf 3 november beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Love Me

De Australische serie ‘Love Me’ gaat over de liefde binnen verschillende generaties. De 17-jarige Aaron, de 38-jarige Clare en de 64-jarige Glen zoeken hun weg naar de ware liefde. En dat terwijl ze een zwaar verlies moeten verwerken. Christine, de vrouw van Glen en de moeder van Clara en Aaron is namelijk gestorven. Het dramatisch verhaal is heel mooi en herkenbaar, waardoor het al vele fans heeft. Ook Alex Callier is fan, hij schreef zelfs het themalied van de serie. 

‘Love Me’ is vanaf 1 november beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

The Handmaid’s Tale - seizoen 5

Het vierde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ liet ons in enorme spanning. Wat gaat er nu gebeuren met June? En is Nick hertrouwd? Om nog te zwijgen over waar Hannah is. In het vijfde seizoen gaan June, Luke en Moira verder op zoek naar Hannah, maar vinden ze haar ook? Er komen heel wat antwoorden op die vragen, en het belooft opnieuw razend spannend te worden. 

‘The Handmaid’s Tale’ is vanaf 11 november beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

.DOC: Mariupol: The Chronicles of Hell

'The Chronicles Of Hell' gaat over leven tussen de bommen door, over de dood van geliefden en over liefde voor het leven. Je hoort verschillende moedige getuigenissen van overlevers, wiens verhalen de tragedie van (deze) oorlog samenvatten. Het verhaal van wat er gebeurd is terwijl de wereld communicatie verloor met een stad in handen van de Russen. Toen de evacuatie op gang kwam, trokken de makers van deze documentaire erheen. Waargebeurde verhalen uit één stad, tijdens de oorlog tussen Rusland en Oekraïne die jammer genoeg nog steeds woedt. 

Elke week kan je er een interessante documentaire terugvinden, waaronder 'Greenwashing', 'Lady Buds', en 'Cryptomania'. 'Greenwashing' zoomt in op de klimaatcrisis en mislijdende bedrijven die zich duurzaam profileren, maar vervuilend te werk gaan.

‘Mariupol: The Chronicles of Hell’ en andere documentaires zijn vanaf 1 november beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top