Deze films verschijnen deze week in de bioscoop

Films | Of je nu zin hebt in een actiefilm, een animatiefilm of een drama. De bioscopen hebben deze week weer voor ieder wat wils. Proximus Pickx bekeek de programmatie en vond deze niet te missen prenten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Black Adam

Meer dan 5000 jaar geleden kreeg een man (Dwayne Johnson) magische krachten toebedeeld uit handen van de tovenaar Shazam. Kort daarna werd hij opgesloten omdat hij de krachten voor kwaadaardige doeleinden had aangewend. De man werd eeuwenlang opgesloten en staat nu op het punt om eindelijk terug vrij te komen…

R.M.N.

Matthias (Marin Grigore) keert net voor Kerstmis terug vanuit Duitsland naar zijn ouderlijke dorp in Transsylvanië. Daar wil hij een grotere rol spelen in de opvoeding van zijn zoon Rudi die met enkele angsten lijkt te kampen. Matthias wil ook zijn oude ex-vriendin terugzien, Csilla (Judith State). Zij runt nu een bakkerij en heeft enkele buitenlanders werk aangeboden. Dat heeft de verhoudingen in het dorp op scherp gesteld.

Sinterklaas en de race tegen de klok

De spanning stijgt bij de helpers van Sinterklaas (Wilbert Gieske): 6 december is immers in aantocht en dan moeten er pakjes uitgedeeld worden. Maar plots laat het jonge Pietje Fernando (Lucas Reijnders) de klok van Sinterklaas vallen waardoor die stuk geraakt. Hierdoor is ook de Sintmagie verdwenen. Het paard van Sinterklaas blijkt zich ook vreemd te gedragen en de kleinkinderen van de klokkenmaker blijken plots superkrachten te hebben… Als dat allemaal maar goed komt!

Yuku en de Himalayabloem

Yuku is het oudste kind van een grote muizenfamilie en heeft een belangrijke taak gekregen: de voedselvoorraad bewaken. Ze luister echter liever naar haar oma want die heeft heel wat spannende verhalen te vertellen. Yuku ziet het einde van oma’s leven dichterbij komen en vertrekt daarom op een zoektocht naar de eeuwig lichtgevende Himalayabloem. Die kan oma immers meenemen op haar laatste reis.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top