Dit zijn de Pickx-kijktips van deze week!

Films | Elke maandag presenteert Pickx de beste kijktips van de week. Ook deze week staan er tal van leuke tv-programma’s en films op het menu die je zeker niet mag missen! Welke dat zijn, lees je hier.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: 'Star Trek Beyond'

De USS Enterprise is bijna halverwege zijn vijfjarige ruimtemissie wanneer het schip plots wordt aangevallen door buitenaardse wezens die de naam Krall dragen. De Krall-wezens kunnen het bloed van de Enterprise-leden drinken en hierdoor moeten Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana) en de rest van de Enterprise-crew zichzelf zien te redden. Gelukkig krijgen ze hiervoor ook hulp van een onverwachte medestander. 

Bekijk ‘Star Trek Beyond’ op maandag 11 oktober om 20u35 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Dinsdag: ‘Wij, Vrouwen’

In deze vierdelige Canvas-reeks zien we hoe de maatschappelijke positie van vrouwen de voorbije eeuw in onze maatschappij is geëvolueerd. Tijdens deze allereerste aflevering wordt het onderwerp seksualiteit aangesneden en zien we hoe vrouwen sinds de jaren zestig ook op dit domein voor betere rechten hebben moeten strijden. De makers van de serie maken gebruik van een bijzondere cameratechniek waardoor de vrouwelijke getuigen de kijker recht in de ogen lijken te kijken.

Bekijk ‘Wij, Vrouwen’ op dinsdag 12 oktober om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Woensdag: 'American Reunion'

Jim (Jason Biggs), Michelle (Alyson Hannigan), Oz (Chris Klein), Kevin, (Thomas Ian Nicholas), Vicky (Tara Reid), Finch (Eddie Kaye Thomas) en Stifler (Seann William Scott) keren na tien jaar weer terug naar East Great Falls voor een schoolreünie. Daar halen de vrienden de gekste (en meest spannende) herinneringen naar boven. Sommige leden van de vriendengroep zijn compleet veranderd, maar sommigen zijn nog steeds dezelfde...

Bekijk ‘American Reunion’ op woensdag 12 oktober om 21u00 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Donderdag: 'Het grote onbekende'

In deze VRT-televisiereeks zien we hoe reporter Luc Haekens de wereld van de Erasmusstudenten induikt. Haekens reist zijn dochter Justine achterna die op Erasmus is gegaan naar Schotland, maar bezoekt later ook nog negen andere Vlaamse studenten die een avontuurlijke studie in het buitenland hebben aangevangen.

Bekijk ‘Het grote onbekende’ op donderdag 13 oktober om 21u25 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Vrijdag: 'RoboCop 2'

De Amerikaanse stad Detroit wordt overspoeld met een nieuwe en zeer verslavende drug, genaamd Nuke. RoboCop (Peter Weller) wordt ingeschakeld om orde op zaken te stellen maar lijkt hierbij tegen zijn limieten aan te lopen. OCP, het bedrijf achter RoboCop, wil hem ondertussen vervangen door een nieuw en verbeterd exemplaar te introduceren en dat terwijl er een nieuwe metalen slechterik dreigt op te staan. 

Bekijk ‘RoboCop 2’ op vrijdag 14 oktober om 20u35 op Play6 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top