Kijktips voor een perfect herfstweekend

Films | Het weekend is weer aangebroken en dat wil zeggen: extra veel tijd om in de zetel te spenderen. Weet jij nog niet goed wat gekeken de komende dagen? Dan kan Pickx je een handje helpen. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: Mad Max: Fury Road

Jaren na de ineenstorting van de beschaving maakt de tirannieke Immortan Joe de overlevenden van de Apocalyps tot slaven in het woestijnfort de Citadel. Wanneer de krijger Imperator Furiosa (Charlize Theron) vijf vrouwen leidt in een gedurfde ontsnapping, sluit ze een verbond met Max Rockatansky (Tom Hardy), een eenling en voormalig gevangene. In een enorme, gepantserde truck proberen ze de meedogenloze krijgsheer en zijn handlangers te ontlopen in een dodelijke achtervolging.

'Mad Max: Fury Road' is een Australische post-apocalyptische actiefilm uit 2015, geregisseerd door George Miller. Miller werkte samen met Brendan McCarthy en Nico Lathouris aan het scenario. Het is het vierde deel van de 'Mad Max'-franchise.

Bekijk ‘Mad Max: Fury Road’ op 7 oktober om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Lightyear

Astronaut Buzz Lightyear probeert samen met zijn robotkat Sox en zijn bemanning terug te keren naar de aarde. Maar als ze op de boosaardige keizer Zurg stuiten, moeten Buzz en zijn team alles in het werk stellen om de snode plannen van Zurg te dwarsbomen.

'Lightyear' is een gloednieuwe film over de man waarop Buzz Lightyear uit 'Toy Story' gebaseerd werd. De computergeanimeerde avonturenfilm kwam uit in 2022 en werd geproduceerd door Walt Disney Pictures en Pixar Animation Studios. 

‘Lightyear’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

 

Zaterdag: The Hustle

Josephine Chesterfield is een glamoureuze, verleidelijke Britse vrouw die een voorliefde heeft voor het oplichten van goedgelovige mannen. In haar goed geordende, nauwgezette wereld komt Penny Rust, een sluwe en vrolijke Australische vrouw die leeft om nietsvermoedende doelwitten op te lichten. Ondanks hun verschillende methoden bundelen de twee oplichters al snel hun krachten voor de ultieme opdracht: een jonge en naïeve tech miljardair in Zuid-Frankrijk.

'The Hustle' is een Amerikaanse komedie uit 2019 onder regie van Chris Addison met in de hoofdrollen Anne Hathaway, Rebel Wilson en Alex Sharp.

Bekijk ‘The Hustle’ op zaterdag 8 oktober om 20u35 op Play 5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Nailed It Halloween

Als je nog nooit 'Nailed It' hebt gekeken, is het hoog tijd om daar verandering in te brengen. In deze show gaan drie deelnemers de uitdaging aan om aartsmoeilijke baksels te maken. Maar: ze hebben eigenlijk helemaal geen baktalent. Dat zorgt er dus voor dat je hilarische resultaten te zien krijgt, die soms even slecht smaken als ze eruit zien. Gooi daar de enthousiaste presentatrice en Franstalige patissier bij en je krijgt een geweldige show! 

Ontdek ‘Nailed It!’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Zondag: After Earth

De planeet aarde is onbewoonbaar geworden en Nova Prime is de nieuwe thuisbasis van de mens. De legendarische generaal Cypher Raige is van een missie teruggekeerd om eindelijk een vader te zijn voor zijn zoon Kitai. Maar wanneer een storm van meteorieten het schip van Cypher en Kitai vernietigt, stranden vader en zoon op Aarde, dat nu een gevaarlijke, onherbergzame spookplaneet is geworden.

'After Earth' is een post-apocalyptische actiefilm uit 2013 geregisseerd door M. Night Shyamalan. Het is de tweede film na 'The Pursuit of Happyness' waarin de echte vader en zoon Will en Jaden Smith de hoofdrol spelen.

Bekijk ‘After Earth’ op zondag 9 oktober om  op 18u45 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top