Deze films mag je de komende weken niet missen op Pickx+

Films | Ook in de maand oktober zullen er weer heel wat nieuwe topfilms op Pickx+ te zien zijn. Welke dat zijn, lees je hier.

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘Super-Héros Malgré Lui’ (16 oktober)

Cédric (Philippe Lacheau) is een jonge Franse acteur die zijn leven maar niet op de rails krijgt. Op een dag lacht het leven hem toch toe en krijgt hij de hoofdrol aangeboden in een superheldenfilm, genaamd ‘Badman’. Cédric is weer enthousiast over het leven, maar dan slaat het noodlot helaas toe. Hij krijgt een auto-ongeval en raakt hierdoor zijn geheugen kwijt. Dit heeft heel wat gevolgen…

‘Super-Héros Malgré Lui’ is vanaf 16 oktober beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Proximus Pickx! 

‘Nobody Has to Know’ (24 oktober)

Phil (Bouli Lanners) is een 55-jarige Belgische man die leeft en werkt op het afgelegen Schotse eiland Lewis. Op een avond krijgt hij een beroerte waardoor hij aan geheugenverlies lijdt. De 55-jarige Millie (Michelle Fairley), een medewerker van Phil, ontfermt zich over de man en overtuigt de man ervan dat ze in het geheim minnaars waren. Phil gelooft Milieu en hervat zijn leven. Millie hoopt ondertussen dat het geheugen van Phil niet snel zal terugkeren. Zij heeft alles immers verzonnen.

'Nobody Has to Know’ is vanaf 24 oktober beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Proximus Pickx!

‘Les Intranquilles’ (25 oktober)

Leïla (Leïla Bekhti) en Damien (Damien Bonnard) houden zielsveel van elkaar. Ondanks het feit dat hij een bipolaire stoornis heeft, probeert Damien zijn relatie in goede banen te leiden, wetende dat hij haar misschien nooit zal kunnen geven wat ze wenst. Deze film werd geregisseerd door de Belgische regisseur Joachim Lafosse in 2021.

‘Les Intranquilles’ is vanaf 25 oktober beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Proximus Pickx! 

‘La dernière tentation des Belges’ (27 oktober)

In deze film zien we hoe kunstenaar Jan (Wim Willaert) zijn dochter Marie (Alice Dutoit), een parttime stripteasedanseres, een zelfmoordpoging uit het hoofd probeert te praten. Bucquoy probeert zijn dochter af te leiden door spannende verhalen te vertellen uit zijn eigen leven waardoor zijn dochter ook haar afwezige vader beter leert kennen.

‘La dernière tentation des Belges’ is vanaf 27 oktober beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Proximus Pickx! 

‘Dear Mother’ (28 oktober)

De 40-jarige Jean-Louis Bordier (Laurent Lafitte) ontdekt op een dag dat zijn hart is gestopt met kloppen. Desondanks is hij nog bij bewustzijn, ademt hij nog en is hij nog in beweging alsof er geen vuiltje aan de lucht is. Jean-Louis zoekt hulp en belt zijn vriend Michel (Vincent Macaigne) die dierenarts is. Die begrijpt net als hemzelf niets van de situatie. Zijn vrouw Valérie (Karin Viard) stuurt Jean-Louis naar haar levenscoach (Nicole Garcia). Die denkt het probleem te hebben gevonden…

‘Dear Mother’ is vanaf 28 oktober beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Proximus Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top