Het beste werk van Ryan Murphy

Series | Ryan Murphy, de drijvende kracht achter series als 'Nip/Tuck', 'Glee' en de films 'Running with Scissors' en 'Eat Pray Love', heeft 2022 ingezet met een fameus werkschema en een rits projecten: 'Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story', 'American Horror Story - S11', 'Mr. Harrigan's Phone', 'The Watcher' en 'American Love Story'.

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story'.

Deze serie volgt het verhaal van de "kannibaal van Milwaukee" via intieme momenten uit zijn leven. De 10-delige miniserie van Ryan Murphy geeft je een kijkje in het leven van Dahmer's familie, zijn slachtoffers en zelfs zijn buren, Glenda Cleveland en Pamela Bass, die getuige waren van zijn gruwelijke misdaden. De hoofdrol wordt uitstekend vertolkt door Evan Peters. De acteur wordt overal geprezen voor zijn vertolking en in interviews heeft Peters uitgelegd dat hij interviews en audio-opnames van de moordenaar had bekeken om zich voor te bereiden op de rol, "de meest slopende van mijn carrière", aldus de acteur. De serie staat momenteel op één in de top tien van de meest bekeken series in de meeste landen van de wereld.

Ontdek 'Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

‘American Horror Story' - Seizoen 11: NYC

FX Networks anthologiesserie is weer terug van weggeweest. In 2020 werd bevestigd dat 'American Horror Story' ook een 11de, 12de en 13de seizoen zou krijgen. Op dit moment weten we nog niet precies wanneer seizoen 11 bij ons zal worden uitgezonden. Al speelt de horror zich deze keer af in de grote stad: New York City. "New Season. New City. New Fears" luidt de slogan van het nieuwe seizoen. Het staat dus vast: je mag je verwachten aan een eng verhaal dat perfect bij Halloween past.

‘Mr. Harrigan’s Phone’

Deze Netflix-film is een coproductie tussen Ryan Murphy Productions en Blumhouse Productions ('American Nightmare', 'Paranormal Activity') en een bewerking van het gelijknamige korte verhaal van Stephen King. ‘Mr. Harrigan’s Phone’ volgt een tiener die bevriend raakt met een teruggetrokken miljardair. Maar wanneer de oude man sterft, begint de jongen te beseffen dat de doden niet helemaal verdwenen zijn, want hij kan met zijn vriend communiceren via een iPhone. De cast bestaat uit Kirby Howell-Baptiste, Donald Sutherland, Jaeden Martell en Joe Tippett. Een releasedatum is nog niet bekend.

‘The Watcher’

'Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story' is nog maar pas uit en op 13 oktober komt er al een nieuwe Netflix-serie van Ryan uit. 'The Watcher', een van de series waar dit jaar op Netflix het meest naar uitgekeken wordt, is gebaseerd op een artikel uit New York Magazine uit 2018 over het ware verhaal van de familie Broaddus. Die familie had in 2014 een huis gekocht in Westfield, in de staat New Jersey, voor 1,3 miljoen dollar. Toen ze echter van plan waren om er in te trekken begonnen ze mysterieuze brieven te ontvangen van een onbekende man die zich eenvoudigweg identificeerde als "The Watcher" of “de wachter/de bewaker”. In de cast vinden we Jennifer Coolidge, Mia Farrow, Naomi Watts en Bobby Cannavale terug!

"American Love Story

'American Horror Story' krijgt nog twee anthologie spin-offseries. De eerste is 'American Love Story'. Elk seizoen zal telkens rond een liefdesverhaal draaien dat de aandacht van de wereld heeft getrokken. In het eerste seizoen staat de romance tussen John F. Kennedy Jr. (zoon van de 35e president van de Verenigde Staten) en Carolyn Bessette en hun tragische dood centraal. Naast Ryan Murphy zullen ook Brad Falchuk, Nina Jacobson, Brad Simpson en Alexis Martin Woodall optreden als uitvoerend producenten. Een releasedatum is nog niet aangekondigd.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top