Niet te missen nieuwigheden op Streamz in oktober

Series | Dat oktober de maand van Halloween is, zullen de abonnees van Streamz geweten hebben. De komende maand verschijnen opnieuw tal van nieuwe titels op het streamingplatform, van huiveringwekkende reeksen tot hilarische workouts voor je lachspieren. Pickx selecteerde enkele niet te missen kijktips.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Don’t Scream

Welk BV-paar heeft stalen zenuwen en wie springt bij het zien van een spinnetje meteen op de tafel? Dat is wat William Boeva test in zijn nieuwe programma ‘Don’t Scream’, dat passend in griezelmaand oktober op Streamz verschijnt. Bart en Bea van 'Blind Gekocht', Christoff en Lindsay, Fatma Taspinar en Xavier Taveirne, Sam en Shania Gooris, Imke Courtois en Dorianne Aussems, James Cooke en Dorian Liveyns, Jens Dendoncker en Jeroen Verdick, Francisco Schuster en Grace Kuabi, Jamie-Lee Six en Elodie Gabias, Jean Janssens en Maksim Stojanac, Nina Derwael en Nora Gharib en Marie en Viktor Verhulst gaan de uitdaging aan.

In de eerste ronde worden ze op een verlaten plek gedropt, waar kwaadaardig genie William Boeva hen de stuipen op het lijf probeert te jagen. Elke gil wordt opgeteld en wie op het einde het best de kalmte kan bewaren, stoot door naar de finale, waar nog een versnelling hoger wordt geschakeld.

‘Don’t Scream’ is vanaf 3 oktober te vinden op Streamz.

Chucky – seizoen 2

We blijven nog even in de halloweensfeer, want met ‘Chucky’ keert een horroricoon uit de jaren 80 en 90 helemaal terug. De ‘Child’s Play’-filmreeks, over de bezeten pop Chucky die zijn slachtoffers op gruwelijke manieren afslacht, doet je helemaal anders naar de speelgoedrayon kijken. In 2019 kreeg de filmserie nog een reboot, maar deze reeks gaat verder waar de film ‘Cult of Chucky’ in 2017 afsloot.

De 14-jarige jongen Jake koopt op een rommelmarkt een pop en zet daarmee zonder het te weten of willen een nieuwe serie moorden in gang. De pop is namelijk bezeten door de ziel van seriedoder Charles Lee Ray, in de vorm van de pop beter bekend als Chucky. Jake wordt al snel de hoofdverdachte in de moordzaken. Daarnaast krijgen we in flashbacks te zien hoe de jonge Charles van een ogenschijnlijk normaal kind evolueerde naar een van de meest beruchte moordenaars van New Jersey.

Het tweede seizoen van ‘Chucky’ is vanaf 7 oktober te vinden op Streamz.

True Crime Belgium: de Gifmoord

Op 9 mei 2013 wordt door een toevallige passant in het kanaal Gent-Brugge in Lovendegem het lichaam ontdekt van de toen 45-jarige Veerle Criel. Onderzoek zou uitwijzen dat de vrouw verdoofd en in het water gedumpt werd door haar toenmalige partner en ex-apotheker Marc Van Overschelde (53).  De politie beslist om in het verleden van de man te graven en stuit vervolgens op de dood van zijn vroegere vrouw Hanane Jouami (34) in 2009. Het overlijden werd toen als zelfmoord beschouwd, maar die theorie zou niet lang meer standhouden. Beide vrouwen gaven aan dat ze vlak voor hun dood hun relatie met Van Overschelde wilden stopzetten.

Opnieuw zoomt ‘True Crime Belgium’ in op een van de meest ophefmakende moordzaken in de geschiedenis van ons land. Aan de hand van getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers en nabestaanden wordt de zaak tot in de puntjes gereconstrueerd.

‘True Crime Belgium: de Gifmoord’ is vanaf 19 oktober te vinden op Streamz.

The White Lotus – seizoen 2

Benieuwd naar de serie die op de afgelopen Emmy-uitreiking uitgeroepen werd tot de beste gelimiteerde serie van het jaar? ‘The White Lotus’ wist niet alleen die award te winnen, in zijn categorie won de HBO-reeks ook de beeldjes voor de beste actrice in een bijrol (Jennifer Coolidge) en de beste acteur in een bijrol (Murray Bartlett). Dankzij dat succes werd de serie, die nochtans bedoeld was als een eenmalige miniserie, verlengd voor een tweede seizoen, dat weliswaar een geheel nieuw verhaal zal vertellen.

Het tweede seizoen verkast van het tropische resort in Maui naar het Siciliaanse San Domenico-paleis. Bedenker Mike White lost nog maar weinig over het verloop van seizoen 2 en ook hoofdrolspeelster Aubrey Plaza liet al vallen dat het nutteloos is om al te raden naar welk mysterie we voorgeschoteld zullen krijgen. “Iedereen zal verrast zijn”, zei ze.

Het tweede seizoen van ‘The White Lotus’ is vanaf 31 oktober beschikbaar op Streamz.

LoveMe – seizoen 2

‘The Bachelor’ voor de nieuwe generatie, zo kan je ‘LoveMe’ gerust omschrijven. Aidan De Groeve, voor de lezers van TAGMAG geen onbekende, gaat in een Spaanse villa op zoek naar de liefde van zijn leven. Daarbij krijgt hij hulp van Jaël Ost, die in het eerste seizoen nog op zoek ging naar de ware liefde. Wanneer Aidan zes knappe singles voorgeschoteld krijgt kan hij ofwel kiezen voor de liefde, ofwel voor de lust.

Het tweede seizoen van ‘LoveMe’ is vanaf 12 oktober beschikbaar op Streamz.

The Equalizer – seizoen 3

Robyn McCall (Queen Latifah) lijkt op het eerste gezicht een gewone vrouw te zijn die haar tienerdochter grootbrengt. Maar voor een paar vertrouwelingen staat ze bekend als “The Equalizer”, beschermengel van de onderdrukten. De raadselachtige vrouw bezit dankzij haar duistere verleden een set vaardigheden die ze nu aanwendt om hen te helpen die zichzelf niet kunnen verdedigen. En intussen zint ze ook op persoonlijke wraak.

Het tweede seizoen eindigde met een stevige cliffhanger, waarbij McCall middenin een kluwen van intriges eerst aangereden en dan ontvoerd werd. In het derde seizoen zal ze dus moeten ontsnappen en zien uit te vogelen wat er aan de hand is. En intussen zijn haar vrienden die van haar afhangen hulpeloos.

Het derde seizoen van ‘The Equalizer’ is vanaf 4 oktober beschikbaar op Streamz.

Xander De Rycke: Bekend & Bescheiden

Moeten we Xander De Rycke nog aan je voorstellen? Sinds de komiek als twintiger de comedywedstrijd ‘Comedy Casino Cup’ won en dus samen met Philippe Geubels en Iwein Segers nationale bekendheid verwierf, maakt hij intussen al 15 jaar furore. De afgelopen jaren fileerde hij rond eindejaar telkens het film- en televisielandschap in zijn conference ‘Houdt het voor bekeken’, maakte hij het programma ‘Cinema Canvas’ met acteur Michael Pas, vond hij de Vlaamse podcast uit met ‘Mosselen om half twee’ en had hij – hoogstwaarschijnlijk de verwezenlijking waar hij nog het meest trots op is – een gastrol in drie ‘F.C. De Kampioenen’-films. Tegenwoordig is hij bekend, maar nog steeds vrij bescheiden.

Deze show speelde hij al in maart 2020, maar zoals we intussen allemaal weten, zou hij de meeste van zijn opvoeringen moeten uitstellen. In het voorjaar van dit jaar hernam hij de theatertour van ‘Bekend & Bescheiden’. Na vijf edities van ‘Houdt het voor bekeken’, vijf afleveringen van zijn live talkshow ‘Vanavond Live’ en drie comedy specials komt ook deze nu op het streamingplatform.

‘Xander De Rycke: Bekend & Bescheiden’ is vanaf 12 oktober beschikbaar op Streamz.

Ontdek deze titels op Streamz via Proximus Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top