Netflix lanceert in oktober langverwachte nieuwe films en series

Series | Streaminggigant Netflix komt naar goede gewoonte ook in oktober op de proppen met gloednieuw kijkvoer. Een selectie van de nieuwe films en series die je de komende maand op het platform mag verwachten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Stromboli

Deze film neemt ons mee naar het kleine Italiaanse vulkanische eiland Stromboli. Heldin van dienst Sara (vertolkt door Elise Schaap) zakt af naar het eiland voor een spirituele retraite. Ze is pas gescheiden en moet haar zwaarwichtige emoties het hoofd bieden. Om de weg naar de genezing te vinden, moet ze wroeten in haar verleden. Ze is er niet alleen: de andere, glanzende en rijke deelnemers laten geen kans onbenut om te benadrukken dat ze voor de therapieweek veel geld hebben betaald, en het toch niet al te ernstig nemen. Deze Nederlandse film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Saskia Noort.

'Stromboli' is vanaf 1 oktober beschikbaar op Netflix.

The School for Good & Evil

In sprookjes zijn er altijd de goeien en de slechten. Maar heb je je al eens afgevraagd hoe en wanneer uitgemaakt wordt wie goed is en wie slecht? Dat is het vraagstuk dat Soman Chainani wilde oplossen met zijn boekenreeks ‘The School for Good and Evil’. Die reeks is nu verfilmd. In die film komen Sophie en Agatha toe op die school vol magische wezens. Al gauw loopt alles fout en moeten ze beslissen bij welk kamp ze horen. Zo komen de hartsvriendinnen lijnrecht tegenover elkaar te staan in een epische veldslag.

'The School for Good & Evil' is vanaf 19 oktober beschikbaar op Netflix.

Luckiest Girl Alive

Ani lijkt het allemaal voor mekaar te hebben. Ze heeft een bloeiende carrière bij het magazine New York Times, staat op het punt om te trouwen en maakt iedereen rond zich jaloers met haar schijnbaar perfecte leven. Schijnbaar, want een groot geheim dreigt publiek te worden gemaakt. Een dramatisch incident op haar prestigieuze middelbare school achtervolgt haar tot op vandaag. Ze staat voor een keuze: komt ze haar verleden onder ogen of probeert ze zich ervoor te verstoppen? En zal haar leven ooit nog hetzelfde zijn als haar geheim aan de oppervlakte komt? Mila Kunis vertolkt de hoofdrol in deze film, die gebaseerd is op de gelijknamige bestseller van Jessica Knoll.

'The Luckiest Girl Alive' is binnenkort beschikbaar op Netflix.

They Cloned Tyrone

Drie beste vrienden belanden in een ongelooflijk verhaal nadat een van hen tijdens een fout gelopen drugsdeal brutaal in elkaar geramd wordt door zijn rivaal. Maar de volgende ochtend wordt hij weer wakker alsof er niets gebeurd is. Het trio probeert uit te vissen wat er gebeurd is. Ze ontdekken een geheim overheidsprogramma dat wetenschappelijke experimenten uitvoert en zwarte locals kloont. Wat volgt is een verhaal met meer diepgang en engagement dan je eerst zou denken. In de cast vinden we onder anderen Jamie Foxx en John Boyega terug.

'They Cloned Tyrone' is vanaf 21 oktober beschikbaar op Netflix.

The Watcher

Ryan Murphy is het brein achter ‘American Horror Story’, ‘Ratched’ en ‘Scream Queens’, om maar enkele van zijn succesreeksen te noemen. Zijn nieuwste serie heet ‘The Watcher’ en is een samenwerking met schrijver Ian Brennan. Daarin wordt het waargebeurde en huiveringwekkende verhaal verteld van een koppel dat naar hun droomhuis in New Jersey verhuisd, om daar constant belaagd te worden met brieven van een stalker die zichzelf “The Watcher” noemt. De cast bestaat uit bekende namen als Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge en Mia Farrow.

'The Watcher' is vanaf 14 oktober beschikbaar op netflix.

The Good Nurse

Ook deze ijzingwekkende film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Verpleegster Amy wordt ondervraagd door de politie over een van haar voormalige collega’s, Charlie Cullen. Ze waren vrienden en hij vertrouwde haar wel eens wat toe. Maar dan leert ze dat Charlie aan tientallen patiënten dodelijke hoeveelheden insuline heeft toegediend. Hij is een ware seriedoder, die al in meer dan acht ziekenhuizen actief was. Jessica Chastain en Eddie Redmayne delen de affiche als de twee collega’s.

'The Good Nurse' is vanaf 26 oktober beschikbaar op Netflix.

Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top