'Lisa' krijgt een vierde seizoen: dit moet je weten voor het begint

Films | Telenovelles krijgen normaal gezien één seizoen en daarna is het tijd voor een gloednieuw verhaal. Maar af en toe zit er eens een pareltje tussen dat zo geliefd is door de kijkers, dat het blijft hangen. 'Lisa' is zo'n telenovelle, want ondertussen staat het vierde seizoen klaar in de startblokken. Dit moet je weten voor het nieuwe deel van start gaat. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Drie seizoenen lang konden we al genieten van 'Lisa', de telenovelle die elke weekdag je scherm kleurt op VTM. Het laatste seizoen eindigde met iets waar alle kijkers al lang reikhalzend naar uitkeken: de trouw van Lisa en Jonas. Het koppel gaf elkaar na veel drama, liefde, obstakels en verzoeningen in de voorbije seizoenen, eindelijk het jawoord.

Al was er in de extra lange seizoensfinale niet enkel plaats voor fantastisch liefdesgeluk. Zoals het een goede serie betaamt, bleef de kijker ook zitten met vragen. Zo hing er naast romantiek ook een hoge dosis spanning in de lucht. We weten namelijk nog steeds niet of Reinhout de vader van Jonas is. Maar een vreemde opmerking van de man tijdens het feest van Lisa en Jonas, doet ons het wel vermoeden. Daarnaast maakte Katia ook een ernstige val tijdens haar aanvaring met Gert en we zullen geduld moeten hebben tot seizoen vier om te weten of ze die ook overleefd heeft. 

Een nieuw seizoen én land

Het was Tinne Oltmans, die het hoofdpersonage vertolkt, zelf die op haar Instagrampagina aankondigde dat 'Lisa' binnenkort terugkeert naar VTM. En je hoeft niet lang meer te wachten, want vanavond verschijnen de actrice en haar collega's al terug op je scherm. In dit nieuwe seizoen staat er het pasgetrouwde koppel weer een groot obstakel te wachten dat hun liefde op de proef zal stellen. Overwint hun huwelijk deze moeilijke periode en leven ze lang en gelukkig? 

Dat de telenovelle bij ons een daverend succes is, weten we al langer. Daarom is het ook niet gek dat 'Lisa' het nu ook over de grens gaat maken. De serie is sinds 15 augustus te zien bij onze Zuiderburen op de Franse televisiezender TF1. Je ziet er dus je favoriete personages terug, al zijn hun stemmen wel gedubd in het Frans. Van internationaal succes gesproken!

Bekijk ‘Lisa’ vanaf maandag 5 september elke weekdag om 18u20 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top