Disney+ verwent in september met nieuwe blockbusters en beklijvende series

Series | Maand na maand komt streamingdienst Disney+ met nieuwe aantrekkelijke titels op de proppen en dat is in september niet anders. Van een toevoeging tot het Marvel Cinematic Universe en een hervertelling van een klassieke animatiefilm tot spannende fictie en een pakkende documentaire.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Thor: Love and Thunder

In Marvel Studios' ‘Thor: Love and Thunder’ onderneemt de Dondergod (Chris Hemsworth) een reis die hij nooit eerder heeft gemaakt - een van zelfontdekking. Maar zijn inspanningen worden onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr de Godenslachter (Christian Bale), die de uitroeiing van de goden nastreeft. Om de dreiging het hoofd te bieden roept Thor de hulp in van Koning Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) en ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman), die tot Thors verbazing op onverklaarbare wijze zijn magische hamer Mjolnir hanteert als de Mighty Thor. Samen beginnen ze aan een aangrijpend kosmisch avontuur om het mysterie van de wraak van de Godenslachter te ontrafelen en hem te stoppen voordat het te laat is. Geregisseerd door Taika Waititi (‘Thor: Ragnarok’, ‘Jojo Rabbit’), naar een verhaal van Waititi & Jennifer Kaytin Robinson. ‘Thor: Love And Thunder’ werd geproduceerd door Kevin Feige en Brad Winderbaum. (WAARSCHUWING: Sommige scènes bevatten lichtflitsen en kunnen van invloed zijn op lichtgevoelige kijkers.)

‘Thor: Love and Thunder’ is vanaf 8 september beschikbaar op Disney+.

Pinocchio

Oscarwinnaar Robert Zemeckis maakte met een combinatie van live action en CGI deze hervertelling van het geliefde verhaal van een houten pop die een spannend avontuur onderneemt in de hoop een echte jongen te worden. Tom Hanks kruipt in de huid van hoofdpersonage Gepetto, de houtbewerker die Pinocchio (Benjamin Evan Ainsworth) maakt en hem behandelt als zijn echte zoon. Joseph Gordon-Levitt vertolkt Jiminy Cricket, de krekel die handeld als Pinocchio’s gids en geweten. De Oscar-genomineerde Cynthia Erivo speelt de blauwe fee, Keegan-Michael Key is Honest John, Luke Evans speelt de rol van de koetsier en Lorraine Bracco is het nieuwe personage Sofia de zeemeeuw. Met ook Kyanne Lamaya als Fabiana en haar marionet Sabina, Guiseppe Battison als Stromboli en Lewin Lloyd als Lampwick.

‘Pinocchio’ is vanaf 8 september beschikbaar op Disney+.

Hocus Pocus 2

De live-action komedie 'Hocus Pocus 2' is een spookachtig vervolg op de Halloween-cultklassieker uit 1993, die de heerlijk gemene Sanderson-zussen (vertolkt door Bette Midler, Kathy Najimy en Sarah Jessica Parker) terugbrengt voor nog meer komische chaos. Het is 29 jaar geleden dat iemand de Zwarte Vlam Kaars aanstak en de 17e-eeuwse zussen deed herrijzen, en ze zijn uit op wraak. Nu is het aan drie middelbare scholieren om voor zonsopgang op Allerheiligen te voorkomen dat de razende heksen in Salem een nieuw soort ravage aanrichten.

‘Hocus Pocus 2’ is vanaf 30 september beschikbaar op Disney+.

The Old Man

De serie ‘The Old Man’ gaat over Dan Chase (Jeff Bridges), die tientallen jaren geleden ontsnapte aan de CIA en sindsdien een afgezonderd bestaan leidt. Wanneer een huurmoordenaar probeert om Chase uit te schakelen, leert de oude agent dat hij, om zijn toekomst veilig te stellen, vrede moet zien te sluiten met zijn verleden. De assistent-directeur voor contraspionage van de FBI wordt opgeroepen om Chase te vinden vanwege zijn gecompliceerde verleden met de voortvluchtige.

‘The Old Man’ is binnenkort beschikbaar op Disney+.

Cars op Rondreis

Een Disney+ Day-première: Pixar Animation Studios keert terug naar de wereld van 'Cars' met de geheel nieuwe originele serie 'Cars op Rondreis'. Afleveringen volgen Bliksem McQueen en zijn beste vriend Takel terwijl ze vanuit Radiator Springs naar het oosten gaan op een cross-country roadtrip om de zus van Takel te ontmoeten. Onderweg is elke stop zijn eigen avontuur, met waanzinnige attracties langs de weg en kleurrijke nieuwe personages.

‘Cars op Rondreis’ is binnenkort beschikbaar op Disney+.

Mike

Van regisseur en scenarioschrijver Steven Rogers, het team achter ‘I, Tonya’ en producent Karin Gist, uitvoerend producent van ‘Our Kind of People’, vertelt ‘Mike’ het boeiende en spraakmakende verhaal van Mike Tyson. Deze achtdelige serie belicht de turbulente ups en downs van Tysons bokscarrière en persoonlijke leven, van een geliefd atleet tot een paria en weer terug. Met Mike Tyson als middelpunt onderzoekt deze serie het verschil tussen de sociale klassen in Amerika, discriminatie, de macht van de media, vrouwenhaat, de welvaartskloof, de belofte van de Amerikaanse droom en onze eigen bijdrage aan de totstandkoming van Mikes verhaal.

‘Mike’ is binnenkort beschikbaar op Disney+.

Ontdek het aanbod van Disney+ via de aparte tv-optie of als onderdeel van 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top